Povezane vesti
Da li se VMRO-DPMNE vraća na vlast u Severnoj Makedoniji?
Politika 06.08.2020
Makedonski VMRO-DPMNE se vraća na vlast, a Makedonija dobija, po prvi put, premijera Albanca? To su pomislili mnogi nakon vesti medija na albanskom jeziku da je u pripremi koalicija opozicione VMRO-DPMNE i albanskog DUI-ja, pozivajući se na izvore u tim… »
Ovako se polako ostvaruje projekat "velika Albanija": Vraća se VMRO-DPMNE, Severna Makedonija možda dobija premijera Albanca?
Pravda 06.08.2020
Makedonski VMRO-DPMNE se vraća na vlast, a Makedonija dobija, po prvi put, premijera Albanca? To su pomislili mnogi nakon vesti medija na albanskom jeziku da je u pripremi koalicija opozicione VMRO-DPMNE i albanskog DUI-ja, pozivajući se na izvore u tim… »
Zaev pada, VMRO se vraća na vlast, ali će Albanci sve preuzeti!
Alo 06.08.2020
Vesti dana »

Msp: odbacuje netačne tvrdnje o učešću predstavnika Srbije na Bledskom forumu
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Suđenje bivšim liderima OVK: Prvi svedok odbrane Hašima Tačija biće saslušan 15. septembra: Proces u Hagu ulazi u ključnu fazu
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

Srbin uhapšen u Ekvadoru: Zaplenjeno 9,3 tona kokaina: U velikoj međunarodnoj akciji Europola razbijena narko banda (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana