Povezane vesti
Da li se VMRO-DPMNE vraća na vlast u Severnoj Makedoniji?
Politika 06.08.2020
Makedonski VMRO-DPMNE se vraća na vlast, a Makedonija dobija, po prvi put, premijera Albanca? To su pomislili mnogi nakon vesti medija na albanskom jeziku da je u pripremi koalicija opozicione VMRO-DPMNE i albanskog DUI-ja, pozivajući se na izvore u tim… »
Ovako se polako ostvaruje projekat "velika Albanija": Vraća se VMRO-DPMNE, Severna Makedonija možda dobija premijera Albanca?
Pravda 06.08.2020
Makedonski VMRO-DPMNE se vraća na vlast, a Makedonija dobija, po prvi put, premijera Albanca? To su pomislili mnogi nakon vesti medija na albanskom jeziku da je u pripremi koalicija opozicione VMRO-DPMNE i albanskog DUI-ja, pozivajući se na izvore u tim… »
Zaev pada, VMRO se vraća na vlast, ali će Albanci sve preuzeti!
Alo 06.08.2020
Vesti dana »
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije, objedinjena rasprava o 18 tačaka dnevnog reda
Beta pre 36 minutajoš 44 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 21 minutajoš 63 povezane
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 11 minutajoš 33 povezane
Košarkaši Srbije do 17 godina vicešampioni sveta: U finalu poraženi od selekcije SAD
Nedeljnik pre 1 satjoš 35 povezanih