Повезане вести

Митар и Стефан пријатељи само до октобра

Митар и Стефан пријатељи само до октобра

Н1 Инфо 06.08.2020
Александар Митровић и Норвежанин Стефан Јохансен ових дана славе велики успех са Фуламом, али ће за пар месеци бити љути ривали. Фулам је у уторак победом над Брентфордом 2:1 у финалу плеј-офа обезбедио пласман у Премијер лигу… »
Митровић после Фуламове магичне ноћи: Није требало да играм у финалу, али за ово се живи!

Митровић после Фуламове магичне ноћи: Није требало да играм у финалу, али за ово се живи!

Мондо 06.08.2020
"Мали смо, али имамо душу", каже нападач репрезентације Србије. "Мали смо, али имамо душу", каже нападач репрезентације Србије. Фулам је поново у Премијер лиги! После годину дана проведених назад у Чемпионшипу, након испадања из… »
Сензационални александар Митровић: премотао филм: Како сам преживео финале и пласман у Премијер лигу? "Уф... мали смо ми клуб…

Сензационални александар Митровић: премотао филм: Како сам преживео финале и пласман у Премијер лигу? "Уф... мали смо ми клуб…

Спортал блиц 06.08.2020
Најскупља утакмица на свету, финале баража за улазак у Премијер лигу, завршена је успехом Фулама после 120 и кусур минута беспоштедне борбе. Нешто више од пола сата током продужетака, актер и то какав (асистент за други гол) био… »

Вести дана »