Повезане вести

Лукашенко: Подметнули су ми корону, истражујемо од кога

Политика 06.08.2020
МИНСК - Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да се није случајно разболео од корона вируса, већ му је, како тврди, болест „подметнута”. „Подметнули су ми вирус корона. Сада то истражујемо”, рекао је Лукашенко… »
Лукашенко: Подметнули су ми корону

Лукашенко: Подметнули су ми корону

Радио 021 06.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је, у програму украјинског новинара Дмитрија Гордона, да су му "подметнули" коронавирус, а руског председника Владимира Путина назвао је својим старијим братом, преноси Итар тас… »

Нова 06.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да се није случајно разболео од коронавируса, већ му је, како тврди, болест "подметнута". “Подметнули су ми коронавирус. Сада то истражујемо”, рекао је Лукашенко, преноси… »
Лукашенко: Подметнули су ми коронавирус, Путин је мој старији брат

Лукашенко: Подметнули су ми коронавирус, Путин је мој старији брат

Н1 Инфо 06.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је, у програму украјинског новинара Дмитрија Гордона, да су му "подметнули" коронавирус, а руског председника Владимира Путина назвао је својим старијим братом, преноси Итар тас… »
Лукашенко: Намерно су ме заразили короном

Лукашенко: Намерно су ме заразили короном

Вести онлине 06.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да се није случајно разболео од коронавируса. Према његовом мишљењу, ова болест му је „подметнута“. – Подметнули су ми коронавирус. Сада то истражујемо – рекао је… »

Вести дана »