Povezane vesti
Lukašenko: Podmetnuli su mi koronu, istražujemo od koga
Politika 06.08.2020
MINSK - Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da se nije slučajno razboleo od korona virusa, već mu je, kako tvrdi, bolest „podmetnuta”. „Podmetnuli su mi virus korona. Sada to istražujemo”, rekao je Lukašenko, prenosi… »
Lukašenko: Podmetnuli su mi koronu
Radio 021 06.08.2020
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je, u programu ukrajinskog novinara Dmitrija Gordona, da su mu "podmetnuli" koronavirus, a ruskog predsednika Vladimira Putina nazvao je svojim starijim bratom, prenosi Itar tas. Lukašenko je ocenio da… »
Lukašenko: Podmetnuli su mi koronavirus, Putin je moj stariji brat
N1 Info 06.08.2020
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je, u programu ukrajinskog novinara Dmitrija Gordona, da su mu "podmetnuli" koronavirus, a ruskog predsednika Vladimira Putina nazvao je svojim starijim bratom, prenosi Itar tas. Lukašenko je ocenio da… »
Lukašenko: Podmetnuli su mi koronu, istražujemo od koga
Nova 06.08.2020
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da se nije slučajno razboleo od koronavirusa, već mu je, kako tvrdi, bolest "podmetnuta". “Podmetnuli su mi koronavirus. Sada to istražujemo”, rekao je Lukašenko, prenosi Sputnjik. „Nikada… »
Lukašenko: Namerno su me zarazili koronom
Vesti online 06.08.2020
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da se nije slučajno razboleo od koronavirusa. Prema njegovom mišljenju, ova bolest mu je „podmetnuta“. – Podmetnuli su mi koronavirus. Sada to istražujemo – rekao je Lukašenko. Ove… »
Vesti dana »

Priveden student Mateja Nikolić u Nišu, gužva ispred policijske stanice
N1 Info pre 13 minutajoš 15 povezanih

Novak Đoković napisao poruku na kameri, poslao emotivni poslednji pozdrav nastradalom Vukašinu
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane

Advokat Lakić: Tužilaštvo mora da utvrdi ko je naredio upotrebu zvučnog topa
Novi magazin pre 11 satijoš 12 povezanih

Preminuo mladić povređen u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 38 povezanih

Panatinaikos savladao fenjeraša Albu, Barselona bolja od Žalgirisa
Sportski žurnal pre 29 minutajoš 60 povezanih