Povezane vesti
Prve slike Marije Egelje i ljubavnika iz spota "Žena od sultana": Nakon ovoga su započeli vezu
Telegraf 06.08.2020
Slike su nastale u Sarajevu, a njih dvoje su već tada sedeli jedno pored drugog. Atraktivna voditeljka televizije Pink, Marija Egelja, bila je u vezi sa Kenanom Tahirovićem, momkom koji u spotu za pesmu "Žena od sultana" igra lik ljubavnika, kako je već… »
Marija Egelja bila sa ljubavnikom iz spota "Žena od sultana": "Zbog mene je ostavila Rankovića"
Telegraf 06.08.2020
- Kad smo se upoznali bili su zajedno, onda sam ja došao u Beograd i tad mi je rekla da su raskinuli - kaže Kenan na temu Marijine veze sa Ljubišom Rankovićem. Voditeljka televizije Pink Marija Egelja nešto više od 4 meseca bila je u vezi sa Kenanom… »
Vesti dana »

(Uznemirujući video) granatirali kameru u bolnici, pobili 20 ljudi, među kojima i pet novinara Oglasila se Izraelska vojska, evo šta su saopštili
Dnevnik pre 34 minutajoš 36 povezanih

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 23 minutajoš 34 povezane

Direktor novosadske Hitne: Tehničari odbili da pomognu naprednjacima, sledi disciplinski postupak
Luftika pre 2 satajoš 21 povezana

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 66 povezanih

Katastrofa za Srbiju, užasne scene na utakmici: Povredila se Tijana Bošković! Fotografija godine: Novak Đoković ima beskonačnu auru! (foto)
Hot sport pre 23 minutajoš 24 povezane