Povezane vesti
Brnabić: Naredna Vlada će biti „Vlada kontinuiteta”, odluka o školama u ponedeljak ili utorak
Danas 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da će naredna Vlada biti „Vlada kontinuiteta”, bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi… »
Brnabić o novoj vladi, Vučiću, Kriznom štabu i "ustancima protiv korone"
Blic 07.08.2020
Nova vlada će nastaviti u kontinuitetu da radi ono što je radila i vlada na čijem sam ja čelu, bez obzira na personalna rešenja jer je reč o strateškim prioritetima, kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. - Građani su jasno rekli i nagradili svojim… »
Brnabić: Sigurna sam da će naredna Vlada biti Vlada kontinuiteta
N1 Info 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je sigurna da će naredna Vlada biti "Vlada kontinuiteta", bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi, poručila… »
Brnabić: Ne zna se koji će ministri biti u novoj vladi
Nova 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da će naredna Vlada biti "Vlada kontinuiteta", bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 1 satjoš 55 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Zvučno oružje ili zvučnik: „Kao da neko nosi kalašnjikov i kaže da se njime češe gde ne može da dohvati“
N1 Info pre 5 satijoš 27 povezanih