Povezane vesti
Brnabić: Naredna Vlada će biti „Vlada kontinuiteta”, odluka o školama u ponedeljak ili utorak
Danas 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da će naredna Vlada biti „Vlada kontinuiteta”, bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi… »
Brnabić o novoj vladi, Vučiću, Kriznom štabu i "ustancima protiv korone"
Blic 07.08.2020
Nova vlada će nastaviti u kontinuitetu da radi ono što je radila i vlada na čijem sam ja čelu, bez obzira na personalna rešenja jer je reč o strateškim prioritetima, kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. - Građani su jasno rekli i nagradili svojim… »
Brnabić: Sigurna sam da će naredna Vlada biti Vlada kontinuiteta
N1 Info 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je sigurna da će naredna Vlada biti "Vlada kontinuiteta", bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi, poručila da… »
Brnabić: Ne zna se koji će ministri biti u novoj vladi
Nova 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da će naredna Vlada biti "Vlada kontinuiteta", bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi… »
Vesti dana »

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana

Otišao iz zvezde i odmah pokazao klasu! Andrej Đurić blista u dresu Malmea: Proglašen za igrača meča derbija protiv Kopenhagena, navijači ga već obožavaju...
Kurir pre 44 minutajoš 41 povezana

Azijska tržišta: Indeksi rastu, analiziraju se najnovije Trumpove prijetnje
SEEbiz pre 39 minutajoš 52 povezane

Pet ljudi poginulo kada je pukla sajla na visećem mostu u Kini
N1 Info pre 49 minutajoš 25 povezanih