Повезане вести
Брнабић: Наредна Влада ће бити „Влада континуитета”, одлука о школама у понедељак или уторак
Данас 07.08.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је сигурна да ће наредна Влада бити „Влада континуитета”, без обзира ко био на њеном челу, али да не зна у којој мери ће досадашњи министри бити у њој. Она је, у гостовању на… »
Брнабић о новој влади, Вучићу, Кризном штабу и "устанцима против короне"
Блиц 07.08.2020
Нова влада ће наставити у континуитету да ради оно што је радила и влада на чијем сам ја челу, без обзира на персонална решења јер је реч о стратешким приоритетима, каже премијерка Србије Ана Брнабић. - Грађани су јасно рекли и… »
Брнабић: Сигурна сам да ће наредна Влада бити Влада континуитета
Н1 Инфо 07.08.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је сигурна да ће наредна Влада бити "Влада континуитета", без обзира ко био на њеном челу, али да не зна у којој мери ће досадашњи министри бити у њој. Она је, у гостовању на… »
Брнабић: Не зна се који ће министри бити у новој влади
Нова 07.08.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је сигурна да ће наредна Влада бити "Влада континуитета", без обзира ко био на њеном челу, али да не зна у којој мери ће досадашњи министри бити у њој. Она је, у гостовању на… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 11 минутајош 32 повезане
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 11 минутајош 28 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 3 сатајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних