Povezane vesti
Brnabić: Naredna Vlada će biti „Vlada kontinuiteta”, odluka o školama u ponedeljak ili utorak
Danas 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da će naredna Vlada biti „Vlada kontinuiteta”, bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi… »
Brnabić o novoj vladi, Vučiću, Kriznom štabu i "ustancima protiv korone"
Blic 07.08.2020
Nova vlada će nastaviti u kontinuitetu da radi ono što je radila i vlada na čijem sam ja čelu, bez obzira na personalna rešenja jer je reč o strateškim prioritetima, kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. - Građani su jasno rekli i nagradili svojim… »
Brnabić: Sigurna sam da će naredna Vlada biti Vlada kontinuiteta
N1 Info 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je sigurna da će naredna Vlada biti "Vlada kontinuiteta", bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi, poručila… »
Brnabić: Ne zna se koji će ministri biti u novoj vladi
Nova 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da će naredna Vlada biti "Vlada kontinuiteta", bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
Euronews pre 27 minutajoš 16 povezanih

2 Osobe stradale u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci iz stana izvukli muškarca i devojku
Kurir pre 45 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih