Povezane vesti
Brnabić: Naredna Vlada će biti „Vlada kontinuiteta”, odluka o školama u ponedeljak ili utorak
Danas 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da će naredna Vlada biti „Vlada kontinuiteta”, bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi… »
Brnabić o novoj vladi, Vučiću, Kriznom štabu i "ustancima protiv korone"
Blic 07.08.2020
Nova vlada će nastaviti u kontinuitetu da radi ono što je radila i vlada na čijem sam ja čelu, bez obzira na personalna rešenja jer je reč o strateškim prioritetima, kaže premijerka Srbije Ana Brnabić. - Građani su jasno rekli i nagradili svojim… »
Brnabić: Sigurna sam da će naredna Vlada biti Vlada kontinuiteta
N1 Info 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je sigurna da će naredna Vlada biti "Vlada kontinuiteta", bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi, poručila da… »
Brnabić: Ne zna se koji će ministri biti u novoj vladi
Nova 07.08.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da će naredna Vlada biti "Vlada kontinuiteta", bez obzira ko bio na njenom čelu, ali da ne zna u kojoj meri će dosadašnji ministri biti u njoj. Ona je, u gostovanju na televiziji Hepi… »
Vesti dana »

SANKCIJE NIS-U JOŠ JEDNOM ODLOŽENE Đedović Handanović: Krajnji cilj je uklanjanje NIS-a sa liste sankcija
Euronews pre 1 minutjoš 15 povezanih

Karsedo: Imali smo sreće da je Pepe onako centrirao i da je Žaža na onakav način postigao gol
Sportski žurnal pre 30 minutajoš 21 povezana