Povezane vesti
Srđan Jovanović: ''Ja sklonjen? Nebuloze! Imam sjajan odnos sa Kokezom i Milanom Karadžićem!''
Sportske.net 07.08.2020
Oglasio se najbolji srpski arbitar posle najnovijih spekulacija. Srđana Jovanovića na početku nove superligaške sezone nismo videli na domaćim terenima, jer je trenutno angažovan u - Saudijskoj Arabiji. U razgovoru za sajt FSS najpre je izneo svoje… »
"Kokeza i ja u svađi? Smešno" Poznati srpski sudija se oglasio iz Arabije
Mondo 07.08.2020
"Naravno da ću se vratiti u Srbiju i Superligu" "Naravno da ću se vratiti u Srbiju i Superligu" Jedan od najboljih srpskih fudbalskih sudija Srđan Jovanović, nalazi se trenutno u Saudijskoj Arabiji i u razgovoru sa kolumnistom MONDA Nebojšom Petrovićem… »
Vesti dana »

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, u Ivanjici vanredna situacija
NIN pre 6 minutajoš 124 povezane

Protest zborova građana ispred skupštine Novog Sada zbog neraspisivanja izbora za savete mesnih zajednica
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih

Predsednik: Putin rekao ono što znamo, hvala mu na oceni i proceni; Rešićemo probleme oko goriva
RTV pre 11 minutajoš 59 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi neće nikome da dopuste da preuzme kompaniju
N1 Info pre 11 minutajoš 14 povezanih