Povezane vesti

Vučić: Recite mi veće etničko čišćenje od "Oluje" na tlu Evrope nakon Drugog svetskog rata!

Vučić: Recite mi veće etničko čišćenje od "Oluje" na tlu Evrope nakon Drugog svetskog rata!

Mondo 07.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio građanima na konferenciji za novinare. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio građanima na konferenciji za novinare. Aleksandar Vučić je govorio o obeležavanju 25 godina od hrvatske operacije… »
Vučić o odlasku Miloševića na proslavu oluje u Knin: Nećete nas uvući u priču da Oluja nije bila etničko čišćenje!

Vučić o odlasku Miloševića na proslavu oluje u Knin: Nećete nas uvući u priču da Oluja nije bila etničko čišćenje!

Kurir 07.08.2020
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da smatra da je odlazak Borisa Miloševića u Knin suviše važno pitanje, koje je trebalo doneti zajednički i sa Srbijom i sa Srpskom, te da ostaje pri stavu da je Oluja bila etničko čišćenje i da mu ne… »
Vučić: Odluka o prisustvu Miloševića u Kninu trebalo da se donese zajedno sa Srbijom

Vučić: Odluka o prisustvu Miloševića u Kninu trebalo da se donese zajedno sa Srbijom

Beta 07.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučič izjavio je danas da smatra da je odlazak predstavnika Srba u Hrvatskoj Borisa Miloševića na 25. godišnjicu hrvatske akcije "Oluja" bila "suviše važna stvar" te da je odluku o tome trebalo da donese zajedno sa… »
"Skinite mi glavu, ali nikada neću reći da oluja nije zločin": Vučić izjavio da je to najveće etničko čišćenje u…

"Skinite mi glavu, ali nikada neću reći da oluja nije zločin": Vučić izjavio da je to najveće etničko čišćenje u…

Srbija danas 07.08.2020
Vučić je pozvao sve u Beogradu da se ne ponašaju kao oni, dodaje da nikoga ne treba medijski da linčujemo, ali ističe da ne treba ni da slavimo takvo etničko čišćenje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući "Oluju" ističe da je… »
Srbiju nećete uspeti da uvlačite u proslavu oluje: Jaka poruka predsednika Srbije

Srbiju nećete uspeti da uvlačite u proslavu oluje: Jaka poruka predsednika Srbije

Večernje novosti 07.08.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarišući "Oluju" ističe da je Srbija imala komemorativni skup tuge i žalosti, dok je u Kninu bila proslava Dana pobede, na kojoj su prisustvovali i neki Srbi. - Oni su tu odluku doneli sami i pre nego što su… »

Vesti dana »