Повезане вести
Боги: Долазим са простора где те уче да будеш несебичан
Н1 Инфо 07.08.2020
Бек Сакраменто Кингса Богдан Богдановић је имао најбољу утакмицу у НБА каријери у четвртак против Њу Орлеанс Пеликанса. Убацио је 35 поена, али није био једини расположени играч Кингса. С обзиром на то да је Богдановић имао у… »
Богдановић јасан: Мој стил игре је побеђивање у кошарци, у Србији сам научен да будем несебичан
Мондо 07.08.2020
После кошмара - сан, такву недељу пролази српски репрезентативац. После кошмара - сан, такву недељу пролази српски репрезентативац Богдан Богдановић је поново, по ко зна који пут показао шампионски карактер. Након јако лоше… »
Богдан Америма: Тамо одакле ја долазим уче нас да играмо несебично, да читамо игру
Моззарт спорт 07.08.2020
"Била је то једна од ноћи. Ишло ме је, а оне друге ноћи није", рекао је Богдан. Како је само добро одиграо Богдан Богдановић против Њу Ореланса. После ужасне партије у претходној утакмици овога пута је изашао и дао 35 поена што… »
Богдановића гледала цела Америка: Можда ме је запалио пренос на националној телевизији
Вечерње новости 07.08.2020
ДВЕ везане утакмице и два потпуно различита издања Богдана Богдановића. После пораза од Даласа у којем је бек Сакрамента одиграо вероватно најгори меч каријере (три поена, шут 1/15), у победи над Њу Орлеансом (140:125) оправдао… »
Српски ас после меча каријере: Богдан објаснио шта је био проблем у прошлој утакмици!
Хот спорт 07.08.2020
Богдан је предводио Сакраменто до победе над Пеликансима, а наш ас је бројао до чак 35 поена. Српски кошаркаш из Сакраменто Кингса, Богдан Богдановић каже да апсолутно ништа није променио у својој рутини пред утакмицу против Њу… »
Богдан: Сви знају мој стил и не морам да причам о томе
Нова 07.08.2020
Богдан Богдановић је после најгоре одиграо најбољу утакмицу у својој НБА каријери. Бек Сакрамента је у победи над Пеликансима, директним конкурентима у трци за плеј-оф убацио 35 поена. Све то не би било толико изненађујуће да у… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана