Povezane vesti
U čačanskoj bolnici ispod sto ležećih pacijenata, jedna osoba preminula
Glas Zapadne Srbije 07.08.2020
Čačak - Na svim kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, hospitalizovano je ukupno 94 pacijenata. U protekla 24 časa primljeno je 6 pacijenata, a u respiratornom centru, gde su hospitalizovani pacijenti sa teškom kliničkom slikom, petoro je… »
U Nišu i na jugu Srbije pad hospitalizovanih, a blagi rast pozitivnih na koronu
Medijska kutija 07.08.2020
U kovid objektima Kliničkog centra Niš (KC) hospitalizovana su ukupno 252 pacijenata, a u poslednja 24 časa preminuo je jedan pacijent kod koga je potvrđeno prisustvo novog koronavirusa, saopštila je danas popodne uprava te zdravstvene ustanove. Deset… »
Dobre vesti iz Čačka: Broj hospitalizovanih konačno spao ispod stotinu, na respiratorima pet pacijenata
RINA 07.08.2020
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je ukupno 94 pacijenata. Preminula je jedna pacijentkinja, a radi se o ženi (68) iz Čačka.… »
U KC Niš 268 pacijenata
Jug press 07.08.2020
NIŠ U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 268 pacijenata. Kod 106 pacijenata, od kojih i 2 deteta koji su u stabilnom stanju, je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 48 minutajoš 19 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 54 minutajoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Pravda pre 43 minutajoš 9 povezanih

Vučić: Mogućnost da prevremeni izbori budu u aprilu, maju ili decembru sledeće godine
NIN pre 19 minutajoš 5 povezanih