Повезане вести

Станковић: Биће ми чудно да навијам за Јувентус

Станковић: Биће ми чудно да навијам за Јувентус

Н1 Инфо 07.08.2020
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић истакао је да је његов тим спреман за дуел са Мачвом, а говорио је и о Лиги шампиона. Црвена звезда у недељу гостује Мачви у трећем колу Суперлиге Србије. "Све иде како треба… »
Мачва се не предаје: "Против Звезде најтеже, али уживаћемо!"

Мачва се не предаје: "Против Звезде најтеже, али уживаћемо!"

Спортске.нет 07.08.2020
Тренер фудбалера Мачве Драган Аничић рекао је данас да је Црвена звезда најквалитетнија екипа у лиги, али је истакао да његов тим неће предати пре утакмице и да је спреман за борбу. "Када играте против Црвене звезде, ствар је… »
“Звезда најкваллитетнија, али нема предаје унапред”

“Звезда најкваллитетнија, али нема предаје унапред”

Нова 07.08.2020
Црвена звезда је најквалитетнија у лиги, а од мојих играча очекујем да прво уживају у утакмици, а потом дају све од себе, изјавио је тренер фудбалера Мачве Драган Аничић. Шампион Србије Црвена звезда у недељу од 18.30 гостује у… »
Станковић открио зашто Канга неће играти, поменуо „велики притисак“ који је трпео због Саногоа

Станковић открио зашто Канга неће играти, поменуо „велики притисак“ који је трпео због Саногоа

Вести онлине 07.08.2020
Гелор Канга неће бити у комбинацији за утакмицу Мачве и Звезде (недеља 18:30), потврдио је тренер црвено-белих Дејан Станковић. Очекивана одлука, с обзиром на то да је Габонац у четвртак тек одрадио први тренинг са екипом, на… »
Станковићев осмех и порука Банету: Читам да је Македа близу и не знам шта су причали Терзић и Ивановић!

Станковићев осмех и порука Банету: Читам да је Македа близу и не знам шта су причали Терзић и Ивановић!

Мондо 07.08.2020
Тренер српског шампиона говорио и о наговештеним трансферима и послао поруку свом бившем саиграчу из репрезентације. Тренер српског шампиона говорио и о наговештеним трансферима и послао поруку свом бившем саиграчу из… »

Вести дана »