Povezane vesti
Stanković: Biće mi čudno da navijam za Juventus
N1 Info 07.08.2020
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je da je njegov tim spreman za duel sa Mačvom, a govorio je i o Ligi šampiona. Crvena zvezda u nedelju gostuje Mačvi u trećem kolu Superlige Srbije. "Sve ide kako treba, radimo dobro i… »
Mačva se ne predaje: "Protiv Zvezde najteže, ali uživaćemo!"
Sportske.net 07.08.2020
Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da je Crvena zvezda najkvalitetnija ekipa u ligi, ali je istakao da njegov tim neće predati pre utakmice i da je spreman za borbu. "Kada igrate protiv Crvene zvezde, stvar je jasna, to je sigurno… »
“Zvezda najkvallitetnija, ali nema predaje unapred”
Nova 07.08.2020
Crvena zvezda je najkvalitetnija u ligi, a od mojih igrača očekujem da prvo uživaju u utakmici, a potom daju sve od sebe, izjavio je trener fudbalera Mačve Dragan Aničić. Šampion Srbije Crvena zvezda u nedelju od 18.30 gostuje u Šapcu, a Aničić… »
Stanković otkrio zašto Kanga neće igrati, pomenuo „veliki pritisak“ koji je trpeo zbog Sanogoa
Vesti online 07.08.2020
Gelor Kanga neće biti u kombinaciji za utakmicu Mačve i Zvezde (nedelja 18:30), potvrdio je trener crveno-belih Dejan Stanković. Očekivana odluka, s obzirom na to da je Gabonac u četvrtak tek odradio prvi trening sa ekipom, na šta je i ukazao… »
Stankovićev osmeh i poruka Banetu: Čitam da je Makeda blizu i ne znam šta su pričali Terzić i Ivanović!
Mondo 07.08.2020
Trener srpskog šampiona govorio i o nagoveštenim transferima i poslao poruku svom bivšem saigraču iz reprezentacije. Trener srpskog šampiona govorio i o nagoveštenim transferima i poslao poruku svom bivšem saigraču iz reprezentacije. Srpski… »
Vesti dana »

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

"Koristićemo smrtonosnu silu": Tramp naredio moćnu vojnu akciju protiv Huta u Jemenu: "Vaše vreme je isteklo"
Blic pre 9 satijoš 3 povezane