Повезане вести

Српски тренер стигао у Истанбул: Игор Кокошков спреман за нове радне победе (видео)

Српски тренер стигао у Истанбул: Игор Кокошков спреман за нове радне победе (видео)

Хот спорт 07.08.2020
Игор Кокошков, селектор репрезентације Србије и нови тренер Фенербахчеа, допутовао је у Истанбул. Кокошков није одрадио први тренинг у петак са екипом јер се стигао у послеподневним часовима, па ће у суботу кренути с радом на… »
Кокошков у Истанбулу: Жељко ми је рекао само лепе речи

Кокошков у Истанбулу: Жељко ми је рекао само лепе речи

Н1 Инфо 07.08.2020
Нови тренер Фенербахчеа Игор Кокошков у петак је допутовао у Истанбул. "Фенербахче је светски познати ренд. Људи широм света су чули за овај клуб", рекао је Кокошков новинарима. "Моја највећа жеља за сада је да здравствена… »
Кокошков стигао у Истанбул и поручио: Обрадовић је мој добар пријатељ, кошаркашки и животни ментор

Кокошков стигао у Истанбул и поручио: Обрадовић је мој добар пријатељ, кошаркашки и животни ментор

Моззарт спорт 07.08.2020
Селектор Србије истиче да је здравље на првом месту. Игор Кокошков стигао је у Истанбул где ће преузети екипу Фенербахчеа. Прве тренинге Кокошков ће са тимом одрадити сутра, а при доласку у Турску говорио је за тамошње медије и… »
Кокошков стигао у Истанбул: Жељко ми је све објаснио…

Кокошков стигао у Истанбул: Жељко ми је све објаснио…

Нова 07.08.2020
Игор Кокошков, нови тренер Фенербахчеа, стигао је у петак у Истанбул како би преузео тим који ће у суботу почети припреме за следећу сезону. “Фенербахче је светски познат бренд. Људи широм света знају за Фенербахче. Моја главна… »

Вести дана »