Повезане вести
Раскринкан пар који је тровао по Хрватској: Дали су ми ракију, а онда сам се онесвестио! Нашли су ме голог
Курир 07.08.2020
Потврдиле су се сумње Плашћана да је пар у ванбрачној заједници, Иванка О. (34) и Нико Б. (61), иначе склон криминалним радњама, почетком прошле године тровао мештане тако што су им у угоститељским објектима у пиће стављали… »
Тровали људе по кафанама, убијали, а потом их пљачкали!
Ало 07.08.2020
Ванбрачни пар И.О.(34) и Н.Б. (61) иначе склони криминалним радњама, почетком прошле године тровали су мештане Плашког тако што су им у угоститељским објектима у пиће стављали отров. Истрагом се утврдило да су мештане тровали… »
Ухапшен пар осумњичен да је тровао људе по кафанама: Двоје људи умрло, Милан се једва извукао
Србија данас 07.08.2020
Истрагом се утврдило да су мештане тровали леком који је у комбинацији с алкохолом смртоносан. Ванбрачни пар И.О.(34) и Н.Б. (61) иначе склони криминалним радњама, почетком прошле године тровали су мештане Плашког тако што су им… »
Ухапшен пар који је тровао људе по кафанама: Двоје убили, па онда опљачкали
Мондо 07.08.2020
Ванбрачни пар И.О.(34) и Н.Б. (61) иначе склони криминалним радњама, почетком прошле године тровали су мештане Плашког тако што су им у угоститељским објектима у пиће стављали отров. Ванбрачни пар И.О.(34) и Н.Б. (61) иначе… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане