Povezane vesti
Raskrinkan par koji je trovao po Hrvatskoj: Dali su mi rakiju, a onda sam se onesvestio! Našli su me golog
Kurir 07.08.2020
Potvrdile su se sumnje Plašćana da je par u vanbračnoj zajednici, Ivanka O. (34) i Niko B. (61), inače sklon kriminalnim radnjama, početkom prošle godine trovao meštane tako što su im u ugostiteljskim objektima u piće stavljali lek koji je u… »
Trovali ljude po kafanama, ubijali, a potom ih pljačkali!
Alo 07.08.2020
Vanbračni par I.O.(34) i N.B. (61) inače skloni kriminalnim radnjama, početkom prošle godine trovali su meštane Plaškog tako što su im u ugostiteljskim objektima u piće stavljali otrov. Istragom se utvrdilo da su meštane trovali lekom koji je u… »
Uhapšen par osumnjičen da je trovao ljude po kafanama: Dvoje ljudi umrlo, Milan se jedva izvukao
Srbija danas 07.08.2020
Istragom se utvrdilo da su meštane trovali lekom koji je u kombinaciji s alkoholom smrtonosan. Vanbračni par I.O.(34) i N.B. (61) inače skloni kriminalnim radnjama, početkom prošle godine trovali su meštane Plaškog tako što su im u ugostiteljskim… »
Uhapšen par koji je trovao ljude po kafanama: Dvoje ubili, pa onda opljačkali
Mondo 07.08.2020
Vanbračni par I.O.(34) i N.B. (61) inače skloni kriminalnim radnjama, početkom prošle godine trovali su meštane Plaškog tako što su im u ugostiteljskim objektima u piće stavljali otrov. Vanbračni par I.O.(34) i N.B. (61) inače skloni kriminalnim… »
Vesti dana »
Blokiran centar Niša: Studenti i građani se okupljaju na centralnom gradskom trgu
Al Jazeera pre 4 satijoš 56 povezanih
Bivši kapiten Partizana namučio Zvezdu: Trijumf crveno-belih posle - 16
B92 pre 3 minutajoš 43 povezane