Povezane vesti
Raskrinkan par koji je trovao po Hrvatskoj: Dali su mi rakiju, a onda sam se onesvestio! Našli su me golog
Kurir 07.08.2020
Potvrdile su se sumnje Plašćana da je par u vanbračnoj zajednici, Ivanka O. (34) i Niko B. (61), inače sklon kriminalnim radnjama, početkom prošle godine trovao meštane tako što su im u ugostiteljskim objektima u piće stavljali lek koji je u kombinaciji… »
Trovali ljude po kafanama, ubijali, a potom ih pljačkali!
Alo 07.08.2020
Vanbračni par I.O.(34) i N.B. (61) inače skloni kriminalnim radnjama, početkom prošle godine trovali su meštane Plaškog tako što su im u ugostiteljskim objektima u piće stavljali otrov. Istragom se utvrdilo da su meštane trovali lekom koji je u… »
Uhapšen par osumnjičen da je trovao ljude po kafanama: Dvoje ljudi umrlo, Milan se jedva izvukao
Srbija danas 07.08.2020
Istragom se utvrdilo da su meštane trovali lekom koji je u kombinaciji s alkoholom smrtonosan. Vanbračni par I.O.(34) i N.B. (61) inače skloni kriminalnim radnjama, početkom prošle godine trovali su meštane Plaškog tako što su im u ugostiteljskim… »
Uhapšen par koji je trovao ljude po kafanama: Dvoje ubili, pa onda opljačkali
Mondo 07.08.2020
Vanbračni par I.O.(34) i N.B. (61) inače skloni kriminalnim radnjama, početkom prošle godine trovali su meštane Plaškog tako što su im u ugostiteljskim objektima u piće stavljali otrov. Vanbračni par I.O.(34) i N.B. (61) inače skloni kriminalnim… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
N1 Info pre 2 satajoš 43 povezane
Ko je Hašim Tači, lider OVK koji je osuđen na 25 godina zatvora za ratne zločine?
Danas pre 28 minutajoš 44 povezane
Fon der Lajen podržala plan da Kanada postane pridružena članica EU
BBC News pre 18 minutajoš 69 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 170 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Sutra sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 2 satajoš 32 povezane