Povezane vesti

Vučić: Naravno da sam protiv seče šume na Košutnjaku!

Vučić: Naravno da sam protiv seče šume na Košutnjaku!

Pravda 08.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je protiv najave uništavanja 30 hektara šume i zelenih površina u Košutnjaku zbog izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa. “Naravno da sam protiv seče šume u Košutnjaku. Kome normalnom može pasti… »
U zajedničkoj borbi sa kurirom! Stojčić: Seče šume u Košutnjaku neće biti!

U zajedničkoj borbi sa kurirom! Stojčić: Seče šume u Košutnjaku neće biti!

Kurir 08.08.2020
Glavni urbanista Beograda Marko Stojčić izrazio je danas zahvalanost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, jer je svojim jasnim stavom oko Košutnjaka prekinuo kampanju koja se vodila oko navodne seče šume. Naš list je nedeljama upozoravao na… »
Vučić: Naravno da sam protiv seče šume na Košutnjaku

Vučić: Naravno da sam protiv seče šume na Košutnjaku

Nova 08.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je protiv najave uništavanja 30 hektara šume i zelenih površina u Košutnjaku zbog izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa. “Naravno da sam protiv seče šume u Košutnjaku. Kome normalnom može pasti… »
Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama!

Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama!

Kurir 08.08.2020
Pregled najvažnijih vesti za petak 7. avgust. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: EKSKLUZIVNO! VUČIĆ: KOME NORMALNOM PADA NA PAMET DA SEČE ŠUME NA KOŠUTNJAKU?! Predsednik deli stav građana i Kurira! Naš list je nedeljama upozoravao na… »
Predsednik Vučić: Kome normalnom pada na pamet da seče šume na Košutnjaku?!

Predsednik Vučić: Kome normalnom pada na pamet da seče šume na Košutnjaku?!

Večernje novosti 07.08.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić podržao je zahteve građana da se spreči uništavanje oko 30 hektara šume i zelenih površina na Košutnjaku zarad izgradnje oko 600.000 kvadrata stambeno-poslovnog kompleksa. - Naravno da sam protiv seče šume u… »

Vesti dana »