Повезане вести

"Бејл губи време у Реалу, та ситуација мора да се реши"

"Бејл губи време у Реалу, та ситуација мора да се реши"

Н1 Инфо 08.08.2020
Гарет Бејл губи време у Реал Мадриду и његова ситуација у клубу морала би да се решу овог лета, сматра некадашњи председник 'краљевског клуба' Рамон Калдерон. Велшанин није био у саставу тима за реванш меч осмине финала Лиге… »
Рамос: Атипична сезона, грб Реала заслужује више

Рамос: Атипична сезона, грб Реала заслужује више

Нова 08.08.2020
Серхио Рамос, капитен фудбалера Реала, огласио се поводом елиминације првака Шпаније из Лиге шампиона. Као и у Мадриду, Манчестер сити је против краљевског клуба славио са 2:1, пре свега после кардиналних грешака у одбрани… »
Силва у понедељак потписује за Лацио?

Силва у понедељак потписује за Лацио?

Н1 Инфо 08.08.2020
Шпански фудбалер Давид Силва у понедељак би требало да потпише за Лацио, преносе бројни италијански медији. Силва у римски клуб стиже као слободан агент, пошто му истиче уговор са Манчестер Ситијем. Са ’Грађанима’ га још очекују… »
Лекција свима од Рафаела Варана: Овако се поступа када ти је најтеже у каријери!

Лекција свима од Рафаела Варана: Овако се поступа када ти је најтеже у каријери!

Мондо 08.08.2020
Сам је пришао, стао и почео да говори... Сам је пришао, стао и почео да говори... "Дошао сам да покажем лице пред вама и преузмем одговорност за ово што се догодило вечерас", рекао је Рафаел Варан, након што је сам пришао… »
Нису сви славили: Један фудбалер Манчестер ситија је био тужан после пласмана у четвртфинале Лиге шампиона

Нису сви славили: Један фудбалер Манчестер ситија је био тужан после пласмана у четвртфинале Лиге шампиона

Вечерње новости 08.08.2020
МАНЧЕСТЕР сити се пласирао у четвртфинале Лиге шампиона, пошто је и у реванш мечу осмине финала, на свом стадиону, био бољи од мадридског Реала (2:1, укупно 4:2). "Грађани" су синоћ знали како да прославе дуплу победу против… »
Зидан: Сезона 95 одсто сјајна, не питајте ме о будућности

Зидан: Сезона 95 одсто сјајна, не питајте ме о будућности

Н1 Инфо 08.08.2020
Тренер Реала Зинедин Зидан каже да сви у тиму морају да прихвате пораз од Манчестер Ситија и испаднаје у осмини финала Лиге шампиона. После пораза од Грађана у првом мечу у Мадриду са 2:1, Краљевски клуб је истим резултатом… »
Пеп јасан: Ту смо да бисмо узели трофеј!

Пеп јасан: Ту смо да бисмо узели трофеј!

Н1 Инфо 08.08.2020
Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола истакао је после победе над Реал Мадридом 2:1 и пласмана у четвртфинале Лиге шампиона да је задовољан тиме што је његова комплетна екипа уложила велики напор како би извојевала тријумф… »
Француз после хорор меча: Крив сам, вратићу се још јачи

Француз после хорор меча: Крив сам, вратићу се још јачи

Нова 08.08.2020
Кажу да треба бити велики и уздићи се после пораза, погледати му у очи. Управо то је учинио трагичар Реала Рафаел Варан, који је с две кардиналне грешке коштао Мадриђане елиминације из Лиге шампиона, у поразу од Манчестер ситија… »
"Крив сам, људи, крив! Жао Ми је..." Рафаел Варан у неверици шта је против Манчестер ситија урадио свом Реалу!

"Крив сам, људи, крив! Жао Ми је..." Рафаел Варан у неверици шта је против Манчестер ситија урадио свом Реалу!

Спортал блиц 07.08.2020
Цео свет је уперио прст у њега. Са правом. Дефанзивац мадридског Реала је са два кикса омогућио Манчестер ситију да постигне оба гола у победи од 2:1 у реванш мечу осмине Лиге шампиона и избори пласман на завршни турнир. После… »
Уживо: Кардинална грешка Варана за предност Ситија, Депај са беле тачке за славље Француза

Уживо: Кардинална грешка Варана за предност Ситија, Депај са беле тачке за славље Француза

Вечерње новости 07.08.2020
ОМИЉЕНА фудбалска посластица, Лига шампиона, биће сервирана вечерас после пет месеци ишчекивања. Неће то бити оригинални "укус", али сви једва чекају да је пробају поново, од играча до навијача. И за почетак, одмах су на… »

Вести дана »