Povezane vesti

Potresna ispovest: Očevidac otkrio sve o smrti Odža – ‘Bilo je jezivo, svi smo bili u šoku’

Potresna ispovest: Očevidac otkrio sve o smrti Odža – ‘Bilo je jezivo, svi smo bili u šoku’

Hot sport 08.08.2020
Majkl Odžo je tragično preminuo tokom individualnog treninga na stadionu Partizana u 27. godini života. Nigerijski centar preminuo je u petak od posledica infarkta koji je doživeo tokom individualnog treninga na stadionu Partizana. Doskorašnji… »
Intervju Majkla Odža o kojem svi pričaju: Pobegao sam na koledž jer nisam imao šta da jedem

Intervju Majkla Odža o kojem svi pričaju: Pobegao sam na koledž jer nisam imao šta da jedem

Mondo 08.08.2020
Nakon tragične smrti nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde, jedan njegov intervju je dobio veliku pažnju na društvenim mrežama. Nakon tragične smrti nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde, jedan njegov intervju je dobio veliku pažnju na društvenim… »
Tuga: Fotografije poslednjeg treninga Majkla Odža; "Pokušali smo da ga vratimo, ali nije bilo spasa"

Tuga: Fotografije poslednjeg treninga Majkla Odža; "Pokušali smo da ga vratimo, ali nije bilo spasa"

Mondo 08.08.2020
Svedočenje osobe koja je prisustvovala smrti doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde. Svedočenje osobe koja je prisustvovala smrti doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Vest o smrti doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža potresla je sve… »
Dirljivi intervju sa početka karijere – odžo: Pobegao sam na koledž jer nisam imao šta da jedem!

Dirljivi intervju sa početka karijere – odžo: Pobegao sam na koledž jer nisam imao šta da jedem!

Hot sport 08.08.2020
Sportska javnost u svetu još uvek se ne miri sa činjenicom da je na treningu stalo srce nigerijskog košarkaša Majkla Odžoa. U javnosti se pojavio intervju koji je obeležio sam početak njegove karijere. On je tokom boravka na Florida stejt… »
Tužna sudbina ODžA: Pobegao sam na koledž da bih imao šta da jedem

Tužna sudbina ODžA: Pobegao sam na koledž da bih imao šta da jedem

Večernje novosti 08.08.2020
MNOGI još nisu "procesuirali" vest o preranom odlasku doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža, a teška životna priča nigerijskog centra samo je pojačala osećaj žalosti i tuge kod ljubitelja košarke širom Evrope. Odžo je preminuo u… »
Dr Miljko Ristić o iznenadnoj smrti Majkla Odžoa: "Ima tu raznih teorija i podela"

Dr Miljko Ristić o iznenadnoj smrti Majkla Odžoa: "Ima tu raznih teorija i podela"

Telegraf 08.08.2020
Kako kaže, rano je za zaključke dok se ne izvrši obdukcija. Čuveni kardiohirurg prof. dr Miljko Ristić, govoreći o iznenadnoj smrti košarkaša Majkla Odža rekao je da svake godine sve veći broj sportista strada od srca. Naime, tužna vest o smrti… »
Otišao sam na koledž jer nisam imao šta da jedem: Intervju Odža koji se masovno deli na mrežama

Otišao sam na koledž jer nisam imao šta da jedem: Intervju Odža koji se masovno deli na mrežama

Telegraf 08.08.2020
Nigerijac nije imao lagan životni put. Tragična smrt nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde Majkla Odža izuzetno je potresla ljubitelje košarke u Srbiji koji i dalje ne mogu da se pomire sa odlaskom gorostasnog centra. Nigerijac je u petak preminuo… »

Vesti dana »