Повезане вести
Потресна исповест: Очевидац открио све о смрти Оџа – ‘Било је језиво, сви смо били у шоку’
Хот спорт 08.08.2020
Мајкл Оџо је трагично преминуо током индивидуалног тренинга на стадиону Партизана у 27. години живота. Нигеријски центар преминуо је у петак од последица инфаркта који је доживео током индивидуалног тренинга на стадиону… »
Туга: Фотографије последњег тренинга Мајкла Оџа; "Покушали смо да га вратимо, али није било спаса"
Мондо 08.08.2020
Сведочење особе која је присуствовала смрти доскорашњег кошаркаша Црвене звезде. Сведочење особе која је присуствовала смрти доскорашњег кошаркаша Црвене звезде Вест о смрти доскорашњег кошаркаша Црвене звезде Мајкла Оџа… »
Интервју Мајкла Оџа о којем сви причају: Побегао сам на колеџ јер нисам имао шта да једем
Мондо 08.08.2020
Након трагичне смрти некадашњег кошаркаша Црвене звезде, један његов интервју је добио велику пажњу на друштвеним мрежама. Након трагичне смрти некадашњег кошаркаша Црвене звезде, један његов интервју је добио велику пажњу… »
Дирљиви интервју са почетка каријере – оџо: Побегао сам на колеџ јер нисам имао шта да једем!
Хот спорт 08.08.2020
Спортска јавност у свету још увек се не мири са чињеницом да је на тренингу стало срце нигеријског кошаркаша Мајкла Оџоа. У јавности се појавио интервју који је обележио сам почетак његове каријере. Он је током боравка на… »
Тужна судбина ОЏА: Побегао сам на колеџ да бих имао шта да једем
Вечерње новости 08.08.2020
МНОГИ још нису "процесуирали" вест о прераном одласку доскорашњег кошаркаша Црвене звезде Мајкла Оџа, а тешка животна прича нигеријског центра само је појачала осећај жалости и туге код љубитеља кошарке широм Европе. Оџо је… »
Др Миљко Ристић о изненадној смрти Мајкла Оџоа: "Има ту разних теорија и подела"
Телеграф 08.08.2020
Како каже, рано је за закључке док се не изврши обдукција. Чувени кардиохирург проф. др Миљко Ристић, говорећи о изненадној смрти кошаркаша Мајкла Оџа рекао је да сваке године све већи број спортиста страда од срца. Наиме… »
Отишао сам на колеџ јер нисам имао шта да једем: Интервју Оџа који се масовно дели на мрежама
Телеграф 08.08.2020
Нигеријац није имао лаган животни пут. Трагична смрт некадашњег првотимца Црвене звезде Мајкла Оџа изузетно је потресла љубитеље кошарке у Србији који и даље не могу да се помире са одласком горостасног центра. Нигеријац је… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 1 сатјош 1 повезана
Спремите кишобране: субота облачна уз повремену кишу, увече престанак падавина
Глас југа пре 33 минутајош 2 повезане
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 6 сатијош 1 повезана