Povezane vesti
Sportisti nisu mašine, nema crvenog svetla za opasnost
Nova 08.08.2020
I one koji nisu poznavali Majkla Odža duboko je potresla smrt nigerijskog košarkaša, a posebno one koji jesu. Dobroćudni džin bez loše osobine. Otišao je prerano, u 28. godini, dok je trenirao. I to simbolično govori o tome koliko je Odžo bio… »
"Došao sam ovde jer sam bio gladan i bilo mi je hladno": Majkl Odžo je prošao nestvaran životni put i osvojio hiljade srca…
Sportal blic 08.08.2020
Vest o smrti Majkla Odža potresla je domaću javnost, a naročito kada se uzme u obzir - životna priča ovog košarkaša. Doskorašnji centar Crvene zvezde za kratko vreme ponašanjem na terenu, ali i van njega ušao je duboko pod kožu pristalicama… »
Vesti dana »
Objavljene nove cene goriva: Poznato koliko će koštati benzin i dizel u narednih sedam dana
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
VIDEO: Poljoprivrednici blokiraju ulicu u Bogatiću: Izgleda da su traktori najopasnija stvar
Radio 021 pre 2 satajoš 7 povezanih
Hitna sednica za nacionalnu bezbednost: Crna Gora će razmatrati akcije protiv nelegalnog oružja: Evo šta je planirano za danas
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih
Stiže jako naoblačenje, pašće 15cm snega: Upaljen narandžasti meteo alarm zbog obilnih padavina
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih