Povezane vesti
Sportisti nisu mašine, nema crvenog svetla za opasnost
Nova 08.08.2020
I one koji nisu poznavali Majkla Odža duboko je potresla smrt nigerijskog košarkaša, a posebno one koji jesu. Dobroćudni džin bez loše osobine. Otišao je prerano, u 28. godini, dok je trenirao. I to simbolično govori o tome koliko je Odžo bio posvećen… »
"Došao sam ovde jer sam bio gladan i bilo mi je hladno": Majkl Odžo je prošao nestvaran životni put i osvojio hiljade srca…
Sportal blic 08.08.2020
Vest o smrti Majkla Odža potresla je domaću javnost, a naročito kada se uzme u obzir - životna priča ovog košarkaša. Doskorašnji centar Crvene zvezde za kratko vreme ponašanjem na terenu, ali i van njega ušao je duboko pod kožu pristalicama kluba sa… »
Vesti dana »
Netanjahu: Sa Trampom imam odličan odnos, ali postoje razlike kao u svakoj porodici
Politika pre 1 satjoš 58 povezanih
Loznica u žalosti: Ovo su osamnaestogodišnjaci Marko i Bogdan koji su jutros stradali u Banji Koviljači, vozili sa probnom vozačkom dozvolom.
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih
Novak Đoković oborio još jedan rekord na Vimbldonu: Savladao Safijulina i postao igrač sa najviše pobeda u istoriji čuvenog turnira
Nedeljnik pre 1 satjoš 36 povezanih
Zaharova o odbijanju Kijeva da zaustavi napade na Konstantinovku: Zelenskom Ukrajinci nisu potrebni
Sputnik pre 3 satajoš 34 povezane
Jokić otišao u drugi deo Srbije: Pred meč sa Bosnom i Hercegovinom se pojavio na konjičkim trkama
Mondo pre 9 minutajoš 29 povezanih