Povezane vesti
Pupovac: Mi u Beogradu ne tražimo mentore, nego sagovornike za ovo što radimo
Danas 08.08.2020
Predsednik SDSS Milorad Pupovac poručio je danas da Srbima u Hrvatskoj nisu potrebni ni mentori iz Beograda ni patronat Zagreba i naglasio da je odlaskom Borisa Miloševića na obeležavanje godinjišnjice „Oluje“ pre četiri dana u Kninu započet „proces… »
Kvasac mira i pogača pomirenja: Pupovac o odnosima Srba i Hrvata u Hrvatskoj "Potpunog pomirenja neće biti bez Srbije"
Blic 08.08.2020
Pomirenje Hrvata i Srba u Hrvatskoj nikad neće biti potpuno bez pomirenja Hrvatske i Srbije, poručio je danas predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac. - Za jedan deo pomirenja nismo dovoljni mi u Hrvatskoj, zbog toga ne bi… »
Pupovac: “Potpunog pomirenja neće biti bez Srbije”
Nova 08.08.2020
Predsednik SDSS-a Milorad Pupovac za 11 sati sazvao je pres konferenciju u središtu Zagreba, na Cvjetnom trgu, ispred spomenika Petru Preradoviću. “Mnogi od vas su tražili izjave onoga u Kninu i nakon njega. Smatrao sam da je bilo bolje da se čuju odjeci… »
Vesti dana »
Srbija pod crvenim meteoalarmom: SMS upozorenja građanima zbog opasnih oluja
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 70 povezanih
IDF ubrzano gradi barijeru kojom se odvaja oko 50 odsto Pojasa Gaze
Politika pre 1 satjoš 29 povezanih
Odbornik iz Zubinog Potoka: Srušene tri srpske vikendice na obali jezera Gazivode
Serbian News Media pre 23 minutajoš 19 povezanih
Majka došla na bazen sa šestoro dece, ubrzo je počeo horor! Tužilaštvo traži obdukciju dečaka (5) koji se utopio u akva-parku u Smederevu: Svedoci opisali jezive scene sa lica mesta
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
FIFA pokreće istragu protiv Argentinaca zbog tuče posle finala Mundijala
BBC News pre 3 minutajoš 14 povezanih