Povezane vesti
“Sava Centar je Titova ideja, ne može bez podrške države”
Nova 08.08.2020
Miloje Popović Kavaja, koji je bio direktor "Sava centra" (SC) u periodu od 1978. do 1986. godine, rekao ja danas da je SC bio socijalistička igračka i da je najveće svoje uspehe postigao zahvaljujući tome što je bio pod državnim pokroviteljstvom… »
Miloje Popović Kavaja: Sava centar ne može da opstane bez pokroviteljstva države
Novi magazin 08.08.2020
Miloje Popović Kavaja, koji je bio direktor "Sava centra" (SC) u periodu od 1978. do 1986. godine, rekao ja danas da je SC bio socijalistička igračka i da je najveće svoje uspehe postigao zahvaljujući tome što je bio pod državnim pokroviteljstvom… »
Bivši direktor: Sava centar ne može da opstane bez pokroviteljstva države
N1 Info 08.08.2020
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 51 povezana

Konstituisana vlast u Kosjeriću: Predsednica skupštine i predsednik opštine i ranije bili na istim funkcijama
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 5 satijoš 25 povezanih

Nole planira da preseli teniski turnir iz Beograda u Atinu zbog sukoba sa Vučićevim režimom
Luftika pre 2 satajoš 32 povezane