Повезане вести
Анабела атијас стала у одбрану мајке Јадранке! Луни упутила ову жестоку поруку? Породичној драми не види се крај! (фото)
Курир 09.08.2020
Након првог јавног оглашавања Анабелине мајке Јадранке у оквиру једне емисије, Луна Ђогани на свом Инстаграму објавила је стори у ком је поручила: "Неки једноставно имају среће што ја нећу да причам ништа." Међутим, породичној… »
Луна прозвала анабелину мајку? Јадранка је јавно оптужила да је оболела због ње, а сада јој је унука одговорила! (фото)
Курир 09.08.2020
Бака Луне Ђогани, Јадранка Полутак, није имала да каже лепе ствари о Луни, а сада јој је унука одговорила. "Не могу јој никад опростити то што је пљунула на своју мајку. Никад. Можда пред смрт, ако ми тражи опрост. Ја сам због… »
Луна жестоко одговорила својој баби јадранки: Јавно је оптужила да је због ње оболела, а сад се препуцавање наставља
Блиц 09.08.2020
Бака Луне Ђогани - Јадранка Полутак, мајка Анабеле Атијас, укључила се синоћ уживо у емисију на ТВ "Пинк" и није имала лепе речи за своју унуку, а сада је на друштвеним мрежама освануо и Лунин одговор. - Не могу јој никад… »
Укључила се лунина бака и шокирала све у студију: Сви су говорили да је тада била код Цеце, е па ја ћу вам рећи истину!
Курир 09.08.2020
Мајка Анабеле Атијас се укључила уживо у емисију па изнела да је оболела због Луне Ђогани. "У том периоду, кад сви говоре да је била код Цеце, ја сам код Луне била по 3 пута у месецу. Луна то зна. Спремала сам јој да једе… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 7 минутајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 7 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане