Повезане вести
Брнабић: Спремна за даље изазове, имамо добре кандидате у СНС
РТВ 09.08.2020
БЕОГРАД - Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да, лично, не би имала ништа против да буде премијерка и у новој влади, јер је спремна за даље изазове, али да СНС има добре кандидате и да ће, ко год буде мандатар, то бити… »
Ко ће бити на челу нове владе? "Имамо неколико кандидата, а да ли бих имала нешто против да то будем ја? Не!"
Мондо 09.08.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић гостујући на ТВ Прва говорила је о плановима за формирање нове владе Србије. Премијерка Србије Ана Брнабић гостујући на ТВ Прва говорила је о плановима за формирање нове владе Србије. “ Председник… »
Брнабић: Немам ништа против новог мандата
Нова 09.08.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да не зна да ли ће и следећи пут на гостовање на ТВ Прва доћи као премијерка, уз напомену да не би имала ништа против. Брнабић је рекла да у Српској напредној странци има… »
"Немам ништа против да будем премијерка и у новој Влади"
Телеграф 09.08.2020
Ја сам мирна и задовољна оним што сам урадила и што остављам будућој влади. Да ли ћу премијерка бити ја или неко други... Биће квалитетан кандидат, свакако - изјавила је Ана Брнабић. Председница Владе Ана Брнабић изјавила је… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 22 минутајош 15 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 48 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 12 минутајош 29 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 1 сатјош 16 повезаних