Povezane vesti

Mali željko u naručju cecinog oca! "Ja vragolan i moj pradeda" Evo i šta Veljko priča u pozadini! (video)

Mali željko u naručju cecinog oca! "Ja vragolan i moj pradeda" Evo i šta Veljko priča u pozadini! (video)

Mondo 09.08.2020
Ljubav nikad veća. Ljubav nikad veća. Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podelila je sa Instagram pratiocima video koji je mnoge raznežio. Na snimku se vidi Cecin otac, koji u naručju drži praunuka, malog Željka, Veljkovog i Bogdaninog sina… »
"Ja vragolan i moj pradeda": Cecin otac tepa i u naručju drži Željka, dok mu se praunuk smeška

"Ja vragolan i moj pradeda": Cecin otac tepa i u naručju drži Željka, dok mu se praunuk smeška

Telegraf 09.08.2020
Slobodan je nedavno prvi put postao pradeda. Slobodan Veličković, otac pevačice Svetlane Cece Ražnatović, je pre nešto više od dva meseca prvi put postao pradeda, kada je na svet došao Željko Ražnatović. Da je to još jedna lepa titula u… »
(Video) Emotivni trenutak u domu ražnatovića: Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča…

(Video) Emotivni trenutak u domu ražnatovića: Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča…

Blic 09.08.2020
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko je srećna što je 3. juna dobila unuka Željka, te redovno sa njim objavljuje snimke na društvene mreže. Folk zvezda je, naime, ovoga puta raznežila kada je objavila video snimak na kome malog… »

Vesti dana »