Повезане вести

Мали жељко у наручју цециног оца! "Ја враголан и мој прадеда" Ево и шта Вељко прича у позадини! (видео)

Мали жељко у наручју цециног оца! "Ја враголан и мој прадеда" Ево и шта Вељко прича у позадини! (видео)

Мондо 09.08.2020
Љубав никад већа. Љубав никад већа. Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић поделила је са Инстаграм пратиоцима видео који је многе разнежио. На снимку се види Цецин отац, који у наручју држи праунука, малог Жељка, Вељковог и… »
"Ја враголан и мој прадеда": Цецин отац тепа и у наручју држи Жељка, док му се праунук смешка

"Ја враголан и мој прадеда": Цецин отац тепа и у наручју држи Жељка, док му се праунук смешка

Телеграф 09.08.2020
Слободан је недавно први пут постао прадеда. Слободан Величковић, отац певачице Светлане Цеце Ражнатовић, је пре нешто више од два месеца први пут постао прадеда, када је на свет дошао Жељко Ражнатовић. Да је то још једна лепа… »
(Видео) Емотивни тренутак у дому ражнатовића: Цецин отац у наручју држи малог Жељка, а тек да чујете шта Вељко прича у…

(Видео) Емотивни тренутак у дому ражнатовића: Цецин отац у наручју држи малог Жељка, а тек да чујете шта Вељко прича у…

Блиц 09.08.2020
Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић не крије колико је срећна што је 3. јуна добила унука Жељка, те редовно са њим објављује снимке на друштвене мреже. Фолк звезда је, наиме, овога пута разнежила када је објавила видео снимак… »

Вести дана »