Povezane vesti
Mali željko u naručju cecinog oca! "Ja vragolan i moj pradeda" Evo i šta Veljko priča u pozadini! (video)
Mondo 09.08.2020
Ljubav nikad veća. Ljubav nikad veća. Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podelila je sa Instagram pratiocima video koji je mnoge raznežio. Na snimku se vidi Cecin otac, koji u naručju drži praunuka, malog Željka, Veljkovog i Bogdaninog sina. Pradeda… »
"Ja vragolan i moj pradeda": Cecin otac tepa i u naručju drži Željka, dok mu se praunuk smeška
Telegraf 09.08.2020
Slobodan je nedavno prvi put postao pradeda. Slobodan Veličković, otac pevačice Svetlane Cece Ražnatović, je pre nešto više od dva meseca prvi put postao pradeda, kada je na svet došao Željko Ražnatović. Da je to još jedna lepa titula u životu Cecinog… »
(Video) Emotivni trenutak u domu ražnatovića: Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u…
Blic 09.08.2020
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko je srećna što je 3. juna dobila unuka Željka, te redovno sa njim objavljuje snimke na društvene mreže. Folk zvezda je, naime, ovoga puta raznežila kada je objavila video snimak na kome malog Željka u… »
Vesti dana »
Detalji nesreće kod Ugrinovaca: Kolima sleteli u kanal, pa udarili u betonski most, mladiću (19) i devojci (19) nije bilo spasa
Nova pre 43 minutajoš 28 povezanih
Crni dim iznad Dubaija! Rat je upravo ušao u najopasniju fazu: Zavijaju sirene u NATO bazi, SAD pogodile iranski brod, u Beloj kući unutrašnji sukobi
Blic pre 23 minutajoš 28 povezanih
Vlada Srbije odlučila: Smanjene akcize na gorivo za 20 odsto - od danas do 15. aprila
Sputnik pre 13 minutajoš 23 povezane
SAD privremeno dozvolile prodaju ruske nafte koja je već u tranzitu
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane
Zadržava se toplo i sunčano vreme, temperatura od 15 do 20 stepeni
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane