Повезане вести

Сајмон Кауел пао са електричног бицикла и повредио кичму, пребачен у болницу због операције

Сајмон Кауел пао са електричног бицикла и повредио кичму, пребачен у болницу због операције

Телеграф 09.08.2020
Са Сајмоном у његовој вили у Лос Анђелесу, где се инцидент догодио, била је његова породица. Идејни творец и члан жирија емисије "КС Фактор" Сајмон Кауел (60) хитно је пребачен у болницу у суботу увече, 8. августа, због… »
Популарни водитељ хитно пребачен у болницу! Због тешке повреде кичме, мора на операцију!

Популарни водитељ хитно пребачен у болницу! Због тешке повреде кичме, мора на операцију!

Мондо 09.08.2020
Ево шта се десило! Ево шта се десило! Члан жирија британске верзије ТВ емисије "Ја имам таленат", Сајмон Кауел (60) пребачен је хитно у блницу. Како преносе страни медији он је озбиљно повредио кучму. Сајмон је тестирао… »
Сајмон Кауел повредио леђа испробавајући електрични бицикл

Сајмон Кауел повредио леђа испробавајући електрични бицикл

РТС 09.08.2020
Први човек ТВ шоу-програма „Амерички идол“, „Ја имам таленат“, „Икс фактор“ озбиљно је повредио кичму приликом испробавања електричног бицикла у свом дому у Калифорнији. Британском предузетнику Сајмону Кауелу заказана је… »

Вести дана »