Повезане вести
Вучић: Ускоро још добрих вести…
Вести онлине 09.08.2020
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће ускоро имати добре вести, посебно за угоститељске и туристичке раднике. „Угостио сам Ану Брнабић у дворишту очеве куће. Ускоро ћемо имати још добрих вести, посебно за… »
Вучић: Ускоро још добрих вести за угоститеље и туристичке раднике
Н1 Инфо 09.08.2020
Председник Србије Александар Вучић најавио је, после разговора са премијерком Аном Брнабић, "још добрих вести, посебно за угоститеље и туристичке раднике у градовима Србије". "Угостио сам Ану Брнабић у дворишту очеве куће… »
Вучић: Ускоро добре вести за угоститељство и туризам
Нова 09.08.2020
Председник Србије Александар Вуцћић најавио је данас на Инстаграму добре вести, посебно за угоститељске и туристичке раднике, уз фотографију с премијерком Аном Брнабић. “Угостио сам Ану Брнабић у дворишту очеве куће. Ускоро ћемо… »
Председника у овом издању до сада нисте видели: Брнабић и Вучић доносе сјајне вести за Србију (фото)
Србија данас 09.08.2020
Председник Србије, Александар Вучић угостио је премијерку Ану Брнабић у родитељској кући његовог оца. Председник Србије и премијерка, Ана Брнабић искористили су своје слободно време и лепо време да данас дан проведу у… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 59 минутајош 3 повезане
Трамп је управо дао Зеленском најстрашнији ултиматум?! Време му брзо истиче, а у ризику је читава земља: Притисак никад јачи, а Путин већ трља руке
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана