Povezane vesti
Vučić: Uskoro još dobrih vesti…
Vesti online 09.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će uskoro imati dobre vesti, posebno za ugostiteljske i turističke radnike. „Ugostio sam Anu Brnabić u dvorištu očeve kuće. Uskoro ćemo imati još dobrih vesti, posebno za ugostitelje i turističke radnike u… »
Vučić: Uskoro još dobrih vesti za ugostitelje i turističke radnike
N1 Info 09.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je, posle razgovora sa premijerkom Anom Brnabić, "još dobrih vesti, posebno za ugostitelje i turističke radnike u gradovima Srbije". "Ugostio sam Anu Brnabić u dvorištu očeve kuće. Uskoro ćemo imati još dobrih… »
Vučić: Uskoro dobre vesti za ugostiteljstvo i turizam
Nova 09.08.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vucćić najavio je danas na Instagramu dobre vesti, posebno za ugostiteljske i turističke radnike, uz fotografiju s premijerkom Anom Brnabić. “Ugostio sam Anu Brnabić u dvorištu očeve kuće. Uskoro ćemo imati još dobrih vesti… »
Predsednika u ovom izdanju do sada niste videli: Brnabić i Vučić donose sjajne vesti za Srbiju (foto)
Srbija danas 09.08.2020
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić ugostio je premijerku Anu Brnabić u roditeljskoj kući njegovog oca. Predsednik Srbije i premijerka, Ana Brnabić iskoristili su svoje slobodno vreme i lepo vreme da danas dan provedu u porodičnoj kući Aleksandra Vučića… »
Vesti dana »
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 69 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 2 satajoš 7 povezanih
Putevi Srbije upozorava na sneg koji će padati večeras, jaku košavu u ostatku nedelje
NIN pre 40 minutajoš 50 povezanih