Povezane vesti
Papa se molio za Liban i pozvao na međunarodnu solidarnost
Danas 09.08.2020
Papa Franja je danas izrazio solidarnost sa Libanom i ponovo pozvao da se toj zemlji pomogne, pet dana nakon eksplozije koja je razorila veliki deo glavnog grada, Bejruta. „Ovih dana moje misli se često vraćaju Libanu. Katastrofa prošlog utorka poziva… »
Papa se molio za Liban i uputio apel za "velikodušnu pomoć" toj državi
N1 Info 09.08.2020
Papa Franja je danas izrazio solidarnost sa Libanom i ponovo pozvao da se toj zemlji pomogne, pet dana nakon eksplozije koja je razorila veliki deo glavnog grada, Bejruta. "Ovih dana moje misli se često vraćaju Libanu. Katastrofa prošlog utorka poziva… »
Papa se molio za Liban i uputio apel za pomoć
Nova 09.08.2020
Papa Franja je izrazio solidarnost sa Libanom i ponovo pozvao da se toj zemlji pomogne, pet dana nakon eksplozije koja je razorila veliki deo glavnog grada Bejruta. “Ovih dana moje misli se često vraćaju Libanu. Katastrofa prošlog utorka poziva sve nas… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija se nikad brže nije razvijala, požara će biti sve više zbog klime i zato treba da kupimo najbolju moguću opremu
RTV pre 47 minutajoš 29 povezanih
Vozač nije imao dozvolu: Uhapšen Kraljevčanin (26) koji je udario porodicu i usmrtio devojčicu (5)
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO Nemački vatrogasci pomažu u gašenju požara u Deliblatskoj peščari, na Stolovima ponovo angažovan helikopter
Insajder pre 1 satjoš 67 povezanih
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 55 povezanih
Uznemirujući snimak nesreće u Kraljevu: Seat naleće velikom brzinom, gubi kontrolu i kosi decu i ljude na putu
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih