Повезане вести
Да ли је смењена докторка хероина
Политика 09.08.2020
Директор Опште болнице др Мехо Махмутовић, који је потписао решење о разрешењу Лејле Ћеранић, објашњава да је она именована за в. д. начелнице до повратка са боловања начелника Хусеина Бушата и др Бинеле Маврић, који су се од… »
Др Лејла Ћеранић демантује болницу: Смењена сам пре одмора
Нова 09.08.2020
У петак ујутру сам добила разрешење са функције вршиоца дужности начелника инфективног одељња у Општој болници у Новом Пазару, потврдила је за Нова.рс др Лејла Ћеранић, која је током најкритичнијег периода борбе са… »
Чистка стручњака ради убацивања партијског кадра: "Смењена сам јер сам говорила истину!"
Правда 09.08.2020
Хероина Новог Пазара, др Лејла Ћеранић, која је током најтежих тренутака у том граду била једини инфектолог у ОБ Нови Пазар, смењена са функције начелника. Она је ову информацију потврдила, иако директор тамошње болнице каже да… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 19 минутајош 25 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 1 сатјош 24 повезане
Вучић: Три сценарија за НИС, крајњи рок 15. јануар, не смемо угозити финансијски систем
Еуроневс пре 44 минутајош 18 повезаних
Снижена оцена Србије у међународном извештају – основне слободе „под репресијом“
Озон пресс пре 44 минутајош 18 повезаних