Повезане вести

Тања Савић кука за синовима! А потресном поруком направила је лом: Певачици саветују да је време за адвоката? (фото)

Тања Савић кука за синовима! А потресном поруком направила је лом: Певачици саветују да је време за адвоката? (фото)

Курир 09.08.2020
Тања Савић, како је истакла, више није издржала па је путем друштвене мреже Инстаграм отворила душу и закукала за синовима Максимом и Ђорђем, од којих је раздвојена већ месецима. Потресном поруком на поменутој друштвеној мрежи… »
Тања Савић: Децу нисам чула пет дана, учињена је неправда

Тања Савић: Децу нисам чула пет дана, учињена је неправда

Нова 09.08.2020
"Моје љубави највеће. Све чиним да ми дођете у загрљај. Особа сам која крајње осуђује неправду. И свака начињена штета не може, а да прође некажњено. Има већ пет дана како нисам чула њихов глас. Када контактирам породицу… »
Нисам их чула 5 дана, блокирали су ми позиве! Тања Савић више не може да ћути! Изнела истину о деци! (фото)

Нисам их чула 5 дана, блокирали су ми позиве! Тања Савић више не може да ћути! Изнела истину о деци! (фото)

Мондо 09.08.2020
Певачица месецима није видела децу! Певачица месецима није видела децу! Тања Савић месецима није видела своје синове Масксима и Ђорђа. Њен супруг Душан је пре неколикоо месеци одвео у Аустралију, а она се путем свог Инстаграма… »
Тања очајна због мужа и његове породице: Пет дана нисам чула синове! Зовем, а они ме блокирају

Тања очајна због мужа и његове породице: Пет дана нисам чула синове! Зовем, а они ме блокирају

Телеграф 09.08.2020
Тања четити месеца није видела своје синове. Певачица Тања Савић већ неколико месеци проживљава праву породичну драму, након што је њен супруг Душан Јованчевић одвео њене синове у Аустралију, без њеног знања. Певачица је… »

Вести дана »