Povezane vesti
Sin ubijene malteške novinarke otkrio: "Moja majka je istraživala Đukanovića"
Alo 09.08.2020
Situacija nepovoljna po crnogorskog predsednika. Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre skoro tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija rekao je danas da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović bio ključna osoba iz te zemlje u istraživanju… »
Sin ubijene malteške novinarke: Moja majka je istraživala Đukanovića
Sputnik 09.08.2020
Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre skoro tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija rekao je danas da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović bio ključna osoba iz te zemlje u istraživanju njegove majke dok je pisala o slučaju Možura. On je… »
Sin ubijene novinarke sa Malte: Moja majka je istraživala i veze Đukanovića
Novi magazin 09.08.2020
Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija otkrio je da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović ključna osoba iz Crne Gore kojom se njegova majka bavila dok je istraživala slučaj Možura. "Ispitivala je… »
Pre smrti je istraživala mila Đukanovića: Sin ubijene malteške novinarke progovorio o malverzacijama crnogorskog vrha
Večernje novosti 09.08.2020
SIN Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre skoro tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija rekao je danas da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović bio ključna osoba iz te zemlje u istraživanju njegove majke dok je pisala o slučaju Možura. On je… »
Sin ubijene malteške novinarke: Moja majka je istraživala i veze sa Đukanovićem
N1 Info 09.08.2020
Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija otkrio je da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović ključna osoba iz Crne Gore kojom se njegova majka bavila dok je istraživala slučaj Možura. "Ispitivala je… »
Vesti dana »

Agencija za energetiku: Struja u Srbiji od 1. oktobra skuplja za 6,6 odsto
NIN pre 22 minutajoš 30 povezanih

Među povređenima u nesreći u kojoj je poginula devojčica su i trudnica, majka i šestogodišnje dete: Autobus u Zemunu udario i kuću FOTO
Nova pre 17 minutajoš 58 povezanih

Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali na protest večeras u 19 časova
Danas pre 47 minutajoš 31 povezana

Snimak razgovora direktora Telekoma i UG: "Znam da te Vučić zvao i da je uznemiren, ne mogu da otpustim Aleksandru danas"
N1 Info pre 46 minutajoš 53 povezane

Oko 20.000 proizvoda jeftinije od 1. septembra – na spisku i jaja, kafa, voće, povrće, ulje, brašno i pelene
Južne vesti pre 2 satajoš 47 povezanih