Povezane vesti
Sin ubijene malteške novinarke otkrio: "Moja majka je istraživala Đukanovića"
Alo 09.08.2020
Situacija nepovoljna po crnogorskog predsednika. Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre skoro tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija rekao je danas da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović bio ključna osoba iz te zemlje u… »
Sin ubijene malteške novinarke: Moja majka je istraživala Đukanovića
Sputnik 09.08.2020
Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre skoro tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija rekao je danas da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović bio ključna osoba iz te zemlje u istraživanju njegove majke dok je pisala o slučaju Možura… »
Sin ubijene novinarke sa Malte: Moja majka je istraživala i veze Đukanovića
Novi magazin 09.08.2020
Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija otkrio je da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović ključna osoba iz Crne Gore kojom se njegova majka bavila dok je istraživala slučaj Možura. "Ispitivala… »
Pre smrti je istraživala mila Đukanovića: Sin ubijene malteške novinarke progovorio o malverzacijama crnogorskog vrha
Večernje novosti 09.08.2020
SIN Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre skoro tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija rekao je danas da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović bio ključna osoba iz te zemlje u istraživanju njegove majke dok je pisala o slučaju Možura… »
Sin ubijene malteške novinarke: Moja majka je istraživala i veze sa Đukanovićem
N1 Info 09.08.2020
Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene pre tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija otkrio je da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović ključna osoba iz Crne Gore kojom se njegova majka bavila dok je istraživala slučaj Možura. "Ispitivala… »
Vesti dana »

Akademski plenum: "Predsednik Srbije izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu"
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 52 minutajoš 25 povezanih

SRCE: MUP da saopšti zašto je suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Usvojena inicijativa Mićina o spomeniku žrtvama pri padu nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 23 minutajoš 59 povezanih