Povezane vesti

"Ne razbacujem se", ali ni ne štedi! Aleksandra Prijović o odmoru u Monte Karlu i krizi na estradi!

"Ne razbacujem se", ali ni ne štedi! Aleksandra Prijović o odmoru u Monte Karlu i krizi na estradi!

Mondo 09.08.2020
Za članove benda je uvek tu, a pomogla je i Milici Dabović. Za članove benda je uvek tu, a pomogla je i Milici Dabović. Pravo iz Monaka, gde je boravila nekoliko nedelja sa porodicom, Aleksandra Prijović došla je na otvaranje splava Viktora… »
Prija usled otkazanih nastupa misli na sve: Mnogima je teško, svom bendu sam ponudila pomoć

Prija usled otkazanih nastupa misli na sve: Mnogima je teško, svom bendu sam ponudila pomoć

Telegraf 09.08.2020
- Moramo da se izborimo i da sačekamo da sve ovo prođe - rekla nam je Aleksandra. Pevačica Aleksandra Prijović bila je na odmoru u Monte Karlu sa porodicom Živojinović, a nakon povratka u Beograd otkrila je sve detalje putovanja. Kako je istakla… »
(Video) Aleksandra Prijović progovorila o krizi: "Otkazani su mi koncerti, ne razbacujem se", a zbog onoga što je rekla bendu…

(Video) Aleksandra Prijović progovorila o krizi: "Otkazani su mi koncerti, ne razbacujem se", a zbog onoga što je rekla bendu…

Blic 09.08.2020
Aleksandra Prijović otkriva sve o odmoru u Monte Karlu, gde se odlično provela sa porodicom Živojinović, izgledu, ali i sve većoj krizi među pevačima koji nemaju gaže ni u avgustu. - Odlično je bilo u Monte Karlu, ali zasad smo u Srbiji. Nemamo… »

Vesti dana »