Повезане вести
Пленковић: Добро да Пуповац иде у Шкабрњу, ја у Вариводе
РТВ 09.08.2020
ЗАГРЕБ - Хрватски премијер Андреј Пленковић поновио је данас да је "добро и нормално" што је потпредседник Владе из редова СДС С Борис Милошевић присуствовао обележавању полицијско-војне акције Олуја и најавио да би он сам у… »
Пленковић: Ја идем у Вариводе, добро је да Пуповац оде у Шкабрњу
РТС 09.08.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић поновио је да је "добро и нормално" што је потпредседник Владе из редова СДСС-а Борис Милошевић присуствовао обележавању полицијско-војне акције "Олуја" и најавио да би он сам у септембру ишао… »
Пленковић: Ових дана слали смо поруке мира, инсистираћемо на дијалогу са Србијом
Н1 Инфо 09.08.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изавио је данас да су претходних дана послате поруке примерене почетку нове фазе односа хрватског народа и српске мањине и сигнал о укључивом друштву, које зна шта је помирење. Пленковић је… »
После срамотног одласка Милошевића у Книн, Хрвати сада траже још нешто од Пуповца!
Ало 09.08.2020
Огласио се Андреј Пленковић. Хрватски премијер Андреј Пленковић поновио је данас да је "добро и нормално" што је потпредседник Владе из редова СДС С Борис Милошевић присуствовао обележавању полицијско-војне акције Олуја и… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 23 минутајош 18 повезаних
Надзорни одбор донео велику одлуку: Србин нови председник управе БМВ-а
Еуроневс пре 28 минутајош 16 повезаних
Ево да ли ће бити снега за Нову годину у Србији: Спремите се, изненадиће вас прогноза до краја децембра!
Телеграф пре 23 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 8 минутајош 30 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Наиссус инфо пре 1 сатјош 13 повезаних