Повезане вести
Пленковић: Београду потребно још времена да потпуно разуме све што хрватски врх ради
Нови магазин 09.08.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је данас да је Београду потребно још неко време да у потпуности разуме све што хрватски врх ради на побољшању односа. Пленковић је у Сињу рекао да је "изразито добро, а и природно и… »
Срби бесни! После срамотног одласка Милошевића у Книн, Хрвати сада траже још нешто од Пуповца!
Правда 09.08.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић поновио је данас да је "добро и нормално" што је потпредседник Владе из редова СДС С Борис Милошевић присуствовао обележавању полицијско-војне акције Олуја и најавио да би он сам у септембру… »
Пленковић: Инсистираћемо на дијалогу са Србијом
Данас 09.08.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изавио је данас да су претходних дана послате поруке примерене почетку нове фазе односа хрватског народа и српске мањине и сигнал о укључивом друштву, које зна шта је помирење. Пленковић је… »
Пленковић: Добро да Пуповац иде у Шкабрњу, ја у Вариводе
Нова 09.08.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић поновио је данас да је "добро и нормално" што је потпредседник Владе из редова СДС С Борис Милошевић присуствовао обележавању полицијско-војне акције Олуја и најавио да би он сам у септембру… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане