Povezane vesti

Plenković: Beogradu potrebno još vremena da potpuno razume sve što hrvatski vrh radi

Plenković: Beogradu potrebno još vremena da potpuno razume sve što hrvatski vrh radi

Novi magazin 09.08.2020
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da je Beogradu potrebno još neko vreme da u potpunosti razume sve što hrvatski vrh radi na poboljšanju odnosa. Plenković je u Sinju rekao da je "izrazito dobro, a i prirodno i normalno" da je… »
Srbi besni! Posle sramotnog odlaska Miloševića u Knin, Hrvati sada traže još nešto od Pupovca!

Srbi besni! Posle sramotnog odlaska Miloševića u Knin, Hrvati sada traže još nešto od Pupovca!

Pravda 09.08.2020
Hrvatski premijer Andrej Plenković ponovio je danas da je "dobro i normalno" što je potpredsednik Vlade iz redova SDS S Boris Milošević prisustvovao obeležavanju policijsko-vojne akcije Oluja i najavio da bi on sam u septembru išao u Varivode gde je… »
Plenković: Dobro da Pupovac ide u Škabrnju, ja u Varivode

Plenković: Dobro da Pupovac ide u Škabrnju, ja u Varivode

Nova 09.08.2020
Hrvatski premijer Andrej Plenković ponovio je danas da je "dobro i normalno" što je potpredsednik Vlade iz redova SDS S Boris Milošević prisustvovao obeležavanju policijsko-vojne akcije Oluja i najavio da bi on sam u septembru išao u Varivode gde je… »
Plenković: Insistiraćemo na dijalogu sa Srbijom

Plenković: Insistiraćemo na dijalogu sa Srbijom

Danas 09.08.2020
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izavio je danas da su prethodnih dana poslate poruke primerene početku nove faze odnosa hrvatskog naroda i srpske manjine i signal o uključivom društvu, koje zna šta je pomirenje. Plenković je istakao da sve što… »

Vesti dana »