Повезане вести

Пленковић: Београду потребно још времена да потпуно разуме све што хрватски врх ради

Пленковић: Београду потребно још времена да потпуно разуме све што хрватски врх ради

Нови магазин 09.08.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је данас да је Београду потребно још неко време да у потпуности разуме све што хрватски врх ради на побољшању односа. Пленковић је у Сињу рекао да је "изразито добро, а и природно и… »
Срби бесни! После срамотног одласка Милошевића у Книн, Хрвати сада траже још нешто од Пуповца!

Срби бесни! После срамотног одласка Милошевића у Книн, Хрвати сада траже још нешто од Пуповца!

Правда 09.08.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић поновио је данас да је "добро и нормално" што је потпредседник Владе из редова СДС С Борис Милошевић присуствовао обележавању полицијско-војне акције Олуја и најавио да би он сам у септембру… »
Пленковић: Инсистираћемо на дијалогу са Србијом

Пленковић: Инсистираћемо на дијалогу са Србијом

Данас 09.08.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изавио је данас да су претходних дана послате поруке примерене почетку нове фазе односа хрватског народа и српске мањине и сигнал о укључивом друштву, које зна шта је помирење. Пленковић је… »
Пленковић: Добро да Пуповац иде у Шкабрњу, ја у Вариводе

Пленковић: Добро да Пуповац иде у Шкабрњу, ја у Вариводе

Нова 09.08.2020
Хрватски премијер Андреј Пленковић поновио је данас да је "добро и нормално" што је потпредседник Владе из редова СДС С Борис Милошевић присуствовао обележавању полицијско-војне акције Олуја и најавио да би он сам у септембру… »

Вести дана »