Povezane vesti
Plenković: Beogradu potrebno još vremena da potpuno razume sve što hrvatski vrh radi
Novi magazin 09.08.2020
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da je Beogradu potrebno još neko vreme da u potpunosti razume sve što hrvatski vrh radi na poboljšanju odnosa. Plenković je u Sinju rekao da je "izrazito dobro, a i prirodno i normalno" da je… »
Srbi besni! Posle sramotnog odlaska Miloševića u Knin, Hrvati sada traže još nešto od Pupovca!
Pravda 09.08.2020
Hrvatski premijer Andrej Plenković ponovio je danas da je "dobro i normalno" što je potpredsednik Vlade iz redova SDS S Boris Milošević prisustvovao obeležavanju policijsko-vojne akcije Oluja i najavio da bi on sam u septembru išao u Varivode gde je… »
Plenković: Dobro da Pupovac ide u Škabrnju, ja u Varivode
Nova 09.08.2020
Hrvatski premijer Andrej Plenković ponovio je danas da je "dobro i normalno" što je potpredsednik Vlade iz redova SDS S Boris Milošević prisustvovao obeležavanju policijsko-vojne akcije Oluja i najavio da bi on sam u septembru išao u Varivode gde je… »
Plenković: Insistiraćemo na dijalogu sa Srbijom
Danas 09.08.2020
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izavio je danas da su prethodnih dana poslate poruke primerene početku nove faze odnosa hrvatskog naroda i srpske manjine i signal o uključivom društvu, koje zna šta je pomirenje. Plenković je istakao da sve što… »
Vesti dana »
Uživo uzbuna za napad u više oblasti Ruska vojska napreduje na frontu (foto/video)
Alo pre 47 minutajoš 34 povezane
BLOG UŽIVO Protest u Novom Sadu: Blokada raskrsnice kod Železničke stanice
Nova pre 21 minutajoš 30 povezanih
Novi detalji napada na Netanjahuovu rezidenciju: Troje uhapšenih zbog ispaljivanja dve svetleće rakete
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih
Šolc na udaru Nemaca zbog Putina: "Ruski lider će to shvatiti kao znak slabosti, a ne snage"
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane
Više desetina Palestinaca poginulo i ranjeno u napadu IDF u Beit Lahiji
RTV pre 3 satajoš 12 povezanih