Повезане вести

Преживљавала сам пакао 6 година и борила се као лавица: Маја Николић искрено о деци, па дала савет колегиници Тањи!

Преживљавала сам пакао 6 година и борила се као лавица: Маја Николић искрено о деци, па дала савет колегиници Тањи!

Курир 10.08.2020
Тања Савић је огорчена због тога што је њен муж Душан Јованчевић одвео њихове синове за Аустралију и сада јој је ускраћена могућност да их види. Тања их је раније виђала путем скајпа, а сада ни то не може, те сваки пут кад их… »
Тања Савић 10 година мучи исту муку: Ово су детаљи певачицине тескобе у браку! Једна ствар је прати све време!

Тања Савић 10 година мучи исту муку: Ово су детаљи певачицине тескобе у браку! Једна ствар је прати све време!

Курир 10.08.2020
Тања Савић забринула је многе када је изнела детаље приватног живота о ком је веома мало говорила. Наиме, певачица синове Максима и Ђорђа није видела од априла, када их је њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију наводно… »
Сека Алексић пружила подршку Тањи Савић! Не може да верује шта се дешава њеној колегиници!

Сека Алексић пружила подршку Тањи Савић! Не може да верује шта се дешава њеној колегиници!

Мондо 10.08.2020
Прича Тање Савић потресла је многе, сви јој пружају подршку, а сада се огласила и Сека! Прича Тање Савић потресла је многе, сви јој пружају подршку, а сада се огласила и Сека! Случај Тање Савић потресао је многе, будући да је… »
Тања Савић се разводи од Душана после 11 година брака?! Алармирала је и полицију!?!

Тања Савић се разводи од Душана после 11 година брака?! Алармирала је и полицију!?!

Мондо 10.08.2020
"Нећу више да имам ништа са њим! Он је посесиван, себичан", каже певачица. "Нећу више да имам ништа са њим! Он је посесиван, себичан", каже певачица. Тања Савић пролази кроз драму откако је њен супруг Душан Јованчевић одвео… »
"Алармирала сам и полицију у аустралији": Драма Тање Савић којој је муж узео децу се наставља, одлази да се бори за синове

"Алармирала сам и полицију у аустралији": Драма Тање Савић којој је муж узео децу се наставља, одлази да се бори за синове

Блиц 10.08.2020
Тања Савић обратила се полицији, након што данима није успела да ступи у контакт са синовима које је њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију. - Јако ми је тешко без деце, ја нисам знала да ће их мој супруг одвести. Нико… »
Срамота, какав је то родитељ: Сека Алексић се огласила поводом драме Тање Савић, пружила подршку колегиници

Срамота, какав је то родитељ: Сека Алексић се огласила поводом драме Тање Савић, пружила подршку колегиници

Вечерње новости 10.08.2020
ПЕВАЧИЦА Сека Алекић се огласила и пружила јавну подршку својој колегеници Тањи Савић, која тренутно пролази кроз тежак животни период, јер је њен муж Душан Јованчевић одвео њене синове за Аустралију, без њеног знања. Наиме… »
Сека Алексић се огласила поводом драме Тање Савић: Ово је срамно!

Сека Алексић се огласила поводом драме Тање Савић: Ово је срамно!

Телеграф 10.08.2020
Сека је свакој колегиници која је имала проблем са старатељством пружила подршку. Певачица Сека Алекић се огласила и пружила јавну подршку својој колегеници Тањи Савић, која тренутно пролази кроз тежак животни период, јер је… »
Тања Савић: Алармирала сам полицију, борим се за децу

Тања Савић: Алармирала сам полицију, борим се за децу

Нова 10.08.2020
Певачица Тања Савић своје синове није видела од априла, када их је њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију, а сада јој је забранио и сваки контакт са њима. Наиме, Тања тренутно пролази кроз праву драму, с обзиром да… »
Сека Алексић уз Тању Савић: Срамно је оно што си доживела

Сека Алексић уз Тању Савић: Срамно је оно што си доживела

Нова 10.08.2020
Певачица Тања Савић саопштила је на свом Инстаграму да јој је супруг Душан Јованчевић забранио контак са њиховим синовима које је у априлу одвео у Аустралију. Тим поводом огласила се и њена колегиница Сека Алексић, која јој је… »
"Ово је: Срамно!" Сека Алексић се огласила поводом случаја Тање Савић, у неверици, певачици упутила јавну поруку

"Ово је: Срамно!" Сека Алексић се огласила поводом случаја Тање Савић, у неверици, певачици упутила јавну поруку

Блиц 10.08.2020
Сека Алексић јавно је пружила подршку Тањи Савић, која пролази кроз животну драму након што је њен супруг одвео децу у Аустралију, а потом јој забранио да се чује са њима. Када је чула шта се дешава Тањи, Сека је одмах… »
Тања Савић: Тражићу развод брака, са човеком као што је Душан више нећу ништа да имам

Тања Савић: Тражићу развод брака, са човеком као што је Душан више нећу ништа да имам

Телеграф 10.08.2020
- Очигледно мушкарци ударају тамо где жену највише боли, а у мом случају, то су деца - каже Тања. Тања Савић тврди да планира да се разведе од мужа Душана Јованчевића, након што је њихове синове одвео у Аустралију, а она их… »
Муж пресекао све везе, данима не зна где су и како су јој синови! Тања Савић ван себе за "Блиц": "Ја сада морам да се борим…

Муж пресекао све везе, данима не зна где су и како су јој синови! Тања Савић ван себе за "Блиц": "Ја сада морам да се борим…

Блиц 10.08.2020
Певачица Тања Савић месецима није видела синове Ђорђа и Максима, а неретке објаве и изливи осећања на друштвеним мрежама сведоче колико пати што не може да их загрли. Поред тога, како је признала, већ данима не може ни да их… »
Тања пролази голготу: Моли да види синове, а наша водитељка је једним потезом ставила до знања шта мисли о свему

Тања пролази голготу: Моли да види синове, а наша водитељка је једним потезом ставила до знања шта мисли о свему

Блиц 09.08.2020
Певачица Тања Савић месецима је раздвојена од синова Максима и Ђорђа, које је њен супруг Душан одвео у Аустралију. Колико пати за наследницима Тања је показала поруком коју је данас поделила на друштвеним мрежама и открила да… »

Вести дана »