Povezane vesti
Teodorović: Skupština slobodne Srbije je pobuna protiv autokratskog režima (VIDEO)
Danas 10.08.2020
Prvo zasedaje Skupštine slobodne Srbije u septembru Akademik Dušan Teodorović izjavio je da formiranje Skupštine slobodne Srbije predstavlja „pobunu protiv autokratskog režima Aleksandra Vučića“. „Mi živimo u diktaturi, sad je to već otvorena diktatura… »
Teodorović: Živimo u otvorenoj diktaturi
Nova 10.08.2020
Akademik Dušan Teodorović izjavio je za N1 da formiranje Skupštine slobodne Srbije predstavlja "pobunu protiv autokratskog režima Aleksandra Vučića". “Mi živimo u diktaturi, sad je to već otvorena diktatura. Postoje brojni dokazi da je na poslednjim… »
Teodorović: Skupština slobodne Srbije - pobuna protiv autokratskog režima
N1 Info 10.08.2020
Akademik Dušan Teodorović izjavio je za N1 da formiranje Skupštine slobodne Srbije predstavlja "pobunu protiv autokratskog režima Aleksandra Vučića". "Mi živimo u diktaturi, sad je to već otvorena diktatura. Postoje brojni dokazi da je na poslednjim… »
Vesti dana »
Gledajte UŽIVO Newsnight večeras u 20h: Oštriji finalni izveštaj
N1 Info pre 20 minutajoš 33 povezane
Crnogorska policija vratila 87 lica koja su čarter letom iz Beograda stigla na tivatski aerodrom
RTV pre 45 minutajoš 70 povezanih
VJT odbacilo prijavu protiv trojice policajaca u aferi Senjak, uhapšena još dvojica
Beta pre 0 minutajoš 69 povezanih
Vučić dočekao predsednika Evropskog saveta Antonia Koštu na aerodromu
Insajder pre 10 minutajoš 25 povezanih