Повезане вести
Пред смрт јој послала невероватну поруку: Зорана открила какву тајну крије журка у белом за Исидору бјелицу!
Мондо 10.08.2020
Певачица ће, на молбу списатељице, организовати "афтерлајф парти"! Певачица ће, на молбу списатељице, организовати "афтерлајф парти"! Исидора Бјелица преминула у 52. години. Књижевница је последња два месеца живота провела… »
"Виртуелни тестамент" Исидоре Бјелице: "Овластила ме је да кад умре, направим журку у белом..."
Блиц 10.08.2020
Књижевница Исидора Бјелица оставила је у аманет певачици Зорани Павић да после њене сахране организује журку у белом за најближе пријатеље. Исидора Бјелица преминула у 52. години. Она је последња два месеца живота провела код… »
Зорана Павић откива последњу жељу списатељице! Исидора: Хоћу журку у белом, јер ја сам Бјелица, а не Црница!
Курир 10.08.2020
Исидора Бјелица оставила је у аманет Зорани Павић да после њене сахране организује журку у белом за најближе пријатеље, а како нам је открила, певачица увелико планира да њену жељу спроведе у дело. Она је редакцији Курира… »
Вести дана »

Посланици ЕП захтевају право грађана на мирне протесте, слободне изборе и отворену истрагу трагедије у Новом Саду
Бизнис.рс пре 6 сатијош 31 повезана

Донације за студенте из Крагујевца, који ће пешачити до Новог Сада, прикупљају се на ПМФ-у
Глас Шумадије пре 4 сатијош 29 повезаних

Хистерија захватила и Француску! Начелник Генералштаба: Спремите се за рат с Русијом!
Курир пре 1 сатјош 102 повезане