Povezane vesti
Pred smrt joj poslala neverovatnu poruku: Zorana otkrila kakvu tajnu krije žurka u belom za Isidoru bjelicu!
Mondo 10.08.2020
Pevačica će, na molbu spisateljice, organizovati "afterlajf parti"! Pevačica će, na molbu spisateljice, organizovati "afterlajf parti"! Isidora Bjelica preminula u 52. godini. Književnica je poslednja dva meseca života provela kod roditelja Nevenke i… »
"Virtuelni testament" Isidore Bjelice: "Ovlastila me je da kad umre, napravim žurku u belom..."
Blic 10.08.2020
Književnica Isidora Bjelica ostavila je u amanet pevačici Zorani Pavić da posle njene sahrane organizuje žurku u belom za najbliže prijatelje. Isidora Bjelica preminula u 52. godini. Ona je poslednja dva meseca života provela kod roditelja Nevenke i… »
Zorana Pavić otkiva poslednju želju spisateljice! Isidora: Hoću žurku u belom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica!
Kurir 10.08.2020
Isidora Bjelica ostavila je u amanet Zorani Pavić da posle njene sahrane organizuje žurku u belom za najbliže prijatelje, a kako nam je otkrila, pevačica uveliko planira da njenu želju sprovede u delo. Ona je redakciji Kurira dala na uvid i poruku koju… »
Vesti dana »

Pokrajinskog poslanika Radivoja Jovovića terete za napad na službeno lice, određeno mu zadržavanje do 48 sati
N1 Info pre 39 minutajoš 29 povezanih

Protest podrške studentkinji Nikolini koja je optužila Marka Krička za pretnje silovanjem: Stavili policajke da čuvaju zgradu JZO
Nova ekonomija pre 39 minutajoš 49 povezanih

Tenzije u Vranju: Spremaju se protesti, a naprednjaci pripremaju kontramiting
Rešetka pre 19 minutajoš 36 povezanih