Povezane vesti
U studentskim domovima u Novom Sadu trenutno boravi 328 studenata
RTV 10.08.2020
NOVI SAD - U 10 objekata Studentskih centra "Novi Sad" trenutno boravi 328 studenata kojima je zbog obaveza na fakultetu ili pak nemogućnosti da se vrate u svoje matične države zbog epidemije korona virusa odobren ostanak u domu. U toj ustanovi kažu… »
U novosadskim studentskim domovima trenutno boravi 328 studenata, negativan PCR test nije potreban
Moj Novi Sad 10.08.2020
U deset objekata Studentskog centra "Novi Sad" trenutno boravi 328 studenata kojima je zbog obaveza na fakultetu ili pak nemogućnosti da se vrate u svoje matične države zbog epidemije korona virusa odobren ostanak u domu. U toj ustanovi saopštili su… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 44 minutajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 44 minutajoš 197 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane