Povezane vesti
U studentskim domovima u Novom Sadu trenutno boravi 328 studenata
RTV 10.08.2020
NOVI SAD - U 10 objekata Studentskih centra "Novi Sad" trenutno boravi 328 studenata kojima je zbog obaveza na fakultetu ili pak nemogućnosti da se vrate u svoje matične države zbog epidemije korona virusa odobren ostanak u domu. U toj ustanovi kažu da… »
U novosadskim studentskim domovima trenutno boravi 328 studenata, negativan PCR test nije potreban
Moj Novi Sad 10.08.2020
U deset objekata Studentskog centra "Novi Sad" trenutno boravi 328 studenata kojima je zbog obaveza na fakultetu ili pak nemogućnosti da se vrate u svoje matične države zbog epidemije korona virusa odobren ostanak u domu. U toj ustanovi saopštili su za… »
Vesti dana »
"Rekli su mi da ne mogu sa njom sanitetom, da se snađem za taksi!" Majka preminule devojčice (4) u Čačku za Kurir: Doktor mi preko Vibera poslao otpusnu listu
Kurir pre 49 minutajoš 59 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Okončano iznošenje završnih reči u slučaju protiv Tačija i pripadnika tzv. OVK: Tužilaštvo iznelo 5.000 dokaza
Euronews pre 18 minutajoš 26 povezanih