Повезане вести
Званично: Миленко Тепић нови играч Меге
Моззарт спорт 10.08.2020
"Јако ми је драго што сам поново у Београду”, поручио је искусни кошаркаш. Мега Бемакс направио је још један корак ка комплетирању екипе за предстојећу сезону пошто је уговор са клубом потписао искусни интернационалац и бивши… »
Вратио се у АБА лигу: Бивши кошаркаш Партизана појачао Мегу!
Хот спорт 10.08.2020
Миленко Тепић је нови играч Мега Бемакса. Мега Бемакс је направио још један корак ка комплетирању екипе за предстојећу сезону пошто је уговор са клубом потписао искусни интернационалац и бивши српски репрезентативац Миленко Тепић… »
ЗВАНИЧНО - Повратак Миленка Тепића у АБА лигу!
Спортске.нет 10.08.2020
Некадашњи кошаркаш Партизана поново се вратио на домаће терене. Како је и најављивано претходних дана, Миленко Тепић је постигао договор са Мега Бемаксом, а данас је то и озваничено. ''Јако ми је драго што сам поново у Београду… »
Потврђено: Миленко Тепић у Меги
Н1 Инфо 10.08.2020
Бивши репрезентативац Србије Миленко Тепић нови је кошаркаш Мега Бемакса, потврђено је на клупском сајту. Тридесеттрогодишњи играч ће се ускоро прикључити тренинзима екипе тренера Владимира Јовановића. "Јако ми је драго што сам… »
Велико појачање за Мегу: Повратник у српску кошарку, љубимац Партизанових навијача!
Мондо 10.08.2020
Потписао је! Миленко тепић ће носити дрес Меге. Потписао је! Миленко тепић ће носити дрес Меге. Најављено је још пре неколико дана, а сада је стигла потврда. Миленко Тепић је нови играч Мега Бемакса! У АБА лигу и српску кошарку… »
Тепић потписао за Мегу: Имаћу и менторску улогу
Нова 10.08.2020
Миленко Тепић је и званично нови играч Мега Бемакса, потврђено је на клупском сајту. Мега је направила још један корак ка комплетирању екипе за предстојећу сезону. Уговор је потписао искусни, бивши српски репрезентативац Миленко… »
Вести дана »
Злочин у Рибникару: Апелациони суд укинуо пресуде Кецмановићима
BBC News пре 39 минутајош 26 повезаних
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Бета пре 9 минутајош 21 повезана
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 4 сатијош 80 повезаних