Повезане вести
Туристима мазали измет по колима!
Ало 10.08.2020
"Драги Далмоши, не морате се бринути, више нећемо трошити новац код вас" Након Загрепчанке којој су у Трогиру измет размазали по кваки аутомобила и покидали брисаче, медијима се јавио још један човек из Солина који је доживео… »
Скандал у Трогиру! Туристима мазали измет по колима: Драги Далмоши, не брините, нећемо више трошити новац код вас
Курир 10.08.2020
Након Загрепчанке којој су у Трогиру измет размазали по кваки аутомобила и покидали брисаче, медијима се јавио још један човек из Солина који је доживео исту ствар. "Мени су четири стакла на левој страни 'реноа' била замазана… »
Мазали измет по аутомобилима у Трогиру: Драги Далмоши, не брините, више нећемо долазити
Вечерње новости 10.08.2020
НАКОН Загрепчанке којој су у Трогиру измет размазали по кваки аутомобила и покидали брисаче, Далматинском порталу се јавио још један човек из Солина који је доживео исту ствар. - Мени су четири стакла на левој страни мог Реноа… »
Загрепчанки у Трогиру ауто намазали изметом: "Драги Далмоши, не брините, нећемо више доћи"
Телеграф 10.08.2020
Жена каже да није звала полицију, јер не би имало смисла. Након Загрепчанке којој су у Трогиру измет размазали по кваки аутомобила и покидали брисаче, Далматинском порталу се јавио још један човек из Солина који је доживео исту… »
Скандал у Хрватској! Го**а размазали по аутомобилима туриста! А тек када чујете одакле су гости...
Мондо 10.08.2020
"Драги Далмоши, не морате се бринути, више нећемо трошити новце код вас. Била је ванредна ситуација, корона и то, верујте, да сам могла без карантина, отишла бих на Азурну обалу или Грчку", стоји у посту на Фацебооку једне… »
Вести дана »
ТСЦ бољи од Спартака, реми Радника и Младости, Чукарички славио у Нишу
РТВ пре 10 минутајош 29 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних
Скоро 3.000 домаћинстава у мраку Биланс језивог земљотерса у Јапану! Има и повређених (видео)
Дневник пре 3 сатајош 25 повезаних