Повезане вести
Тања Савић пријавила мужа за отмицу синова: Душану прети затворска казна до чак 30 година
Телеграф 11.08.2020
- Ћутала сам четири месеца и нисам хтела да износим у јавност приватне детаље, али сада сам морала да тражим помоћ - каже певачица. Певачица Тања Савић (35) је после четри месеца одлучила је да проговори о драми коју… »
Тања Савић молила Дачића за помоћ, он обећао: Урадићемо све
Нова 11.08.2020
Како Нова.рс сазнаје, певачица Тања Савић након што је обавестила полицију, пре два дана је контактирала и Кабинет министра спољних послова Ивице Дачића. Она се обратила Министарству са молбом за помоћ у борби за синове, које… »
Тања Савић пријавила мужа за отмицу деце?! Прети му 30 година затвора, а ево и колико ће наводно морати да плати
Мондо 11.08.2020
Неће више да трпи?! Неће више да трпи?! Тања Савић пролази кроз драму откако је њен супруг Душан Јованчевић одвео синове у Аустралију, а недавно је најавила да ће затражити развод брака, као и да од априла видела синове, који… »
Ћутала је 4 месеца! Тања пријавила Душана за отмицу синова, прети му 30 година робије, ево колико треба да јој плати $
Курир 11.08.2020
Душан ће морати да плати 25.000 долара јер је отео децу од мајке. Тања Савић је после четири месеца ћутања пријавила свог мужа Душана Јованчевића за отмицу њихових синова Максима и Ђорђа! Јованчевић би због киднаповања дечака… »
"Да ми је са мужем било добро не бих се враћала у Србију": Тања открила шта се десило пре него што је позвала полицију
Блиц 10.08.2020
Тања Савић пролази кроз драму откако је њен супруг Душан Јованчевић одвео синове у Аустралију. Најавила је да ће затражити развод брака и признала да је алармирала полицију и у Србији и у Аустралији, а сада је изнела још… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 50 минутајош 8 повезаних
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 25 минутајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 10 минутајош 1 повезана
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 1 сатјош 7 повезаних