Povezane vesti
Dačić: U politici sam 30 godina, nije mi bilo bitno da li u vlasti ili opoziciji
Pravda 11.08.2020
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić navodi da je Socijalistička partija Srbije spremna za saradnju sa Srpskom naprednom strankom, ali da ne zavisi od njih da li će biti deo vlasti. Poručuje da onaj ko ga nije zvao nakon izbora, ne treba da ga zove ni… »
Dačić: U politici sam 30 godina, nije mi bilo bitno da li u vlasti ili opoziciji
Danas 11.08.2020
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić naveo je da je Socijalistička partija Srbije spremna za saradnju sa Srpskom naprednom strankom, ali da ne zavisi od njih da li će biti deo vlasti. Poručio je i da onaj ko ga nije zvao nakon izbora, ne treba da ga… »
Vesti dana »

Priveden student čija je fotografija postala simbol protesta
Nedeljnik pre 39 minutajoš 39 povezanih

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 2 satajoš 42 povezane

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije, sve će do tančina biti ispitano
RTV pre 10 minutajoš 27 povezanih

Tramp o sastanku Putina i Zelenskog, bezbednosnim garancijama i stavovima o Krimu i NATO
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 217 povezanih

Letu je došao kraj i neće se vraćati! Rhmz objavio dugoročnu prognozu do kraja avgusta
Alo pre 1 satjoš 29 povezanih