Povezane vesti
Odgojila sam je s kilo mesa a ona nas je čupala i šamarala! Lunina baka iznela šokantne detalje o unuci: Ona je monstrum
Kurir 11.08.2020
Jadranka Polutak, baka Lune Đogani, razočarana je unukom koja ne priča sa majkom Anabelom zbog dečka Marka Miljkovića. Baka Jadranka je otvoreno ispričala sve o Luni i koliko je razočarana u unuku. - Luna je moje dete, od kilo mesa sam je podigla, a… »
Baka Lune Đogani iznela stravične detalje o unuki: "Od kilo mesa sam je podigla, a ona nas je čupala i šamarala"
Blic 11.08.2020
Baka Lune Đogani, Jandranka Polutak razočarana je unukom koja ne priča sa majkom Anabelom zbog dečka Marka Miljkovića, te je iznela šok detalji o pobednici druge sezone Zadruge. - Zaklela sam joj se da računa kao da sam već umrla. Ne želim da mi sveću… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 3 satajoš 61 povezana

Tramp dao hamasu rok! Ako do ovog dana ne prihvati američki mirovni plan za Gazu - sledi Pakao kakav niko nije video
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Bela kuća povukla nominaciju Marka Brnovića za mesto ambasadora u Srbiji
BBC News pre 37 minutajoš 18 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih

Vanredna situacija u četiri opštine zbog snega, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane