Povezane vesti
Otišla na manikir i nije rekla radnici salona da ima koronu: zbog ovakvih ljudi imamo problem
Noizz 11.08.2020
Vlasnica slona za manikir objavila je na društvenim mrežama prepisku sa mušterijom koja ju je dovela u opasnost, iako ju je prethodno zamolila da joj potvrdi da li je potpuno zdrava. Tejlor je vlasnik salona "Rogue Menai" i nakon što je primila jednu… »
Došla da sređuje nokte i nije nikom rekla da ima koronu: "Pa, morala sam da izađem iz kuće, 2 dana sam bila u karantinu"
Mondo 11.08.2020
"Želela sam da uradim nokte. Videla si u kako su lošem stanju." "Želela sam da uradim nokte. Videla si u kako su lošem stanju." Jedna vlasnica salona za manikir objavila je na svom Instagram nalogu kako ju je jedna mušterija svesno dovela u opasnost… »
Vesti dana »
Tokom dana svežije od proseka, uz sunčane intervale i slab vetar
Šabačke novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
BLOG UŽIVO: Netanjahu pristao da obustavi napade na iranska gasna polja nakon poziva Trampa, eksplozije u Jerusalimu i Teheranu
Insajder pre 32 minutajoš 14 povezanih
Da li je trener Klipersa sada uvideo neke stvari? Bogdanović pokazao zašto ne treba da greje klupu!
Hot sport pre 21 minutajoš 14 povezanih
Ako poremećaji u Ormuskom moreuzu potraju do kraja aprila, cene nafte dostižu istorijski maksimum
Politika pre 47 minutajoš 9 povezanih