Povezane vesti
Čadež: Program "Moja prva plata" startuje iduće sedmice
N1 Info 11.08.2020
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež najavio je da će program "Moja prva plata", koji će realizovati Vlada Srbije u saradnji sa komorom, startovati sledeće nedelje i da će "Sirogojno" biti jedna od prvih kompanija koja će otvoriti vrata… »
Čadež: Program “Moja prva plata” startuje iduće sedmice
Nova 11.08.2020
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež najavio je da će program "Moja prva plata", koji će realizovati Vlada Srbije u saradnji sa komorom, startovati sledeće nedelje i da će "Sirogojno" biti jedna od prvih kompanija koja će otvoriti vrata… »
Podrška privrede programu "Moja prva plata"
RTS 11.08.2020
Vesti dana »
Za prebijanje studentkinje u Novom Sadu osumnjičenima pritvor do 30 dana
BBC News pre 50 minutajoš 43 povezane
Studenti iz Beograda krenuli u protestni marš do Novog Sada
Bloomberg Adria pre 26 minutajoš 19 povezanih
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu, sumnja se da nema preživelih
NIN pre 2 satajoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 6 satijoš 4 povezane
Zašto Sindikat radnika u prosveti Srbije nije potpisao Poseban kolektivni ugovor?
Danas pre 50 minutajoš 23 povezane