Povezane vesti
Prijava protiv Đilasa zbog skupa podrške ispred stana u kom žive njegova deca
N1 Info 11.08.2020
"Policija je podnela prijavu protiv mene, zbog skupa podrške održanog ispred stana u kojem žive moja deca, a suđenje mi je zakazano za 1. septembar. Taj skup je održan kako bi se sprečili huligani da ponovo emituju uvredljivo skandiranje", rekao je… »
Krivična prijava protiv Đilasa zbog skupa podrške u Beogradu
Novi magazin 11.08.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas kazao je danas da je policija protiv njega podnela prijavu zbog skupa podrške početkom maja ispred stana u beogradskoj opštini Vračar, u kojem žive njegova deca. "Taj skup je održan kako bi se… »
Policija podnela prijavu protiv Đilasa, suđenje u septembru
Nova 11.08.2020
"Policija je podnela prijavu protiv mene, zbog skupa podrške održanog ispred stana u kojem žive moja deca, a suđenje mi je zakazano za 1. septembar. Taj skup je održan kako bi se sprečili huligani da ponovo emituju uvredljivo skandiranje", rekao je… »
Vesti dana »
Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud, Netanjahu mu poklonio zlatni pejdžer
BBC News pre 53 minutajoš 19 povezanih
Baltičke zemlje se konačno rastaju od Putina i lukašenka: Više neće biti povezane s električnim mrežama Rusije i Belorusije, oglasio se Kremlj
Kurir pre 5 minutajoš 9 povezanih
Nova pucnjava u Briselu, jedna osoba ubijena: Haos zahvatio belgijsku prestonicu, oglasili se nadležni - "Verovatno je povezano sa..."
Kurir pre 5 minutajoš 7 povezanih