Повезане вести
Милицу су тражили по целом Смедереву данима, а онда је њено тело пронађено на породичном имању
Телеграф 12.08.2020
Тело је пронашао супруг. Милица Јаковљевић (20), мајка трогодишњег детета, која је нестала пре нешто више од 20 дана у селу Осипаоница код Смедерева, пронађена је преминула. Иако су ову младу жену тражили по целом граду, па и… »
"Бебо моја, кад би знала колико сам те: Тражио..." Супруг Милицу пронашао обешену о дрво у дворишту након неколико дана…
Блиц 12.08.2020
"Не могу ни да замислим да те нема, тешко ћу без тебе, не могу стварно да издржим све ово, само кад би знала колико дана сам те тражио, колико ноћи непреспаваних, колико дана не могу да једем. И зашто баш ја да видим на који… »
"Збогом, беби": Милица је пре нестанка послала поруку супругу, трагали су за њом данима, а онда је он пронашао њено тело у…
Блиц 12.08.2020
Док је трајала потрага за Милицом Јаковљевић из села Осипаоница код Смедерева по селу и околним местима, њен супруг је испричао да му је јутро пре него што је отишла из куће послала поруку на Фејсбуку: "Збогом, беби". Потрага… »
Миличин супруг објавио још пре 15 дана да му је жена мртва! Ево шта је тада написао
Мондо 12.08.2020
Медији су објавили данас да је Милица Јаковљевић чији је нестанак пријављен 23.јула пронађена мртва. Међутим, њен супруг је још 27.јула на Фацебооку написао "Бебо моја , почивај у миру." Медији су објавили данас да је Милица… »
Фалиш ми беби: Супруг Јован се овим речима опростио од Милице фото
Курир 12.08.2020
Милица Ј. (20) из села Осипаоница код Смедерева, нађена је мртва у свом дворишту, а како се сазнаје, она се обесила о орах. Потрага за девојком трајала је данима, али се нажалост завршила трагично. Њен супруг Јован Ј. опростио… »
Стравичан епилог потраге: Несталу Милицу пронашао супруг обешену о орах
Курир 12.08.2020
Потрага за несталом Милицом Ј. (20) из села Осипаоница код Смедерева, која је трајала од понедељка, на жалост је окаончана трагично. Тело настрадале пронашао је њен супруг, обешену о орах у дворишту породичне куће. Подсетимо… »
Последња јавна објава на фејсбуку: Ево шта је Милица која је пронађена обешена у марту објавила (фото)
Вечерње новости 12.08.2020
ПОСЛЕДЊУ јавну објаву Милица Јаковњевић која је пронађена обешена недалеко од породичне куће у Смедереву, имала је у марту месецу ове године. Она је тада поставила фотографију са супругом који је за Новости говорио о њеном… »
Супруг Милице (20) која се обесила неутешан: Бебо, зашто баш ја да видим како си себи одузела живот
Телеграф 12.08.2020
- Сваки минут мислим о теби, сузе ми саме иду. Не могу ни да замислим да те нема, тешко ћу без тебе, не могу стварно да издржим све ово - каже Јован. Јован Јаковљевић, супруг Милице (20) чије је тело пронађено надомак породичне… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро