Повезане вести

Бурни љубавни живот: Мували је режисери, глумци, ево колико је била старија од најмлађег мушкарца с којим је била!

Бурни љубавни живот: Мували је режисери, глумци, ево колико је била старија од најмлађег мушкарца с којим је била!

Мондо 12.08.2020
Славна глумица и заводница о љубавном животу и непристојним понудама! Славна глумица и заводница о љубавном животу и непристојним понудама! Колико је младим и лепим глумицама тешко на почетку каријере, на својој кожи осетила је… »
Лидија Вукићевић: Сви су хтели да ме скину голу, осим Бате и Гидре. Овако су ме спасили

Лидија Вукићевић: Сви су хтели да ме скину голу, осим Бате и Гидре. Овако су ме спасили

Телеграф 12.08.2020
Глумица се од почетка своје глумачке каријере нашла на мети многих који су желели да њен таленат за глуму потисну и искористе њен добар изглед. Глумица Лидија Вукићевић се од почетка своје каријере сусретала са оспоравањем и… »
Лидија Вукићевић: Била сам у брусу и халтерима а он је хтео да ме скине голу! Заштитио ме је Гидра Бојанић

Лидија Вукићевић: Била сам у брусу и халтерима а он је хтео да ме скине голу! Заштитио ме је Гидра Бојанић

Мондо 12.08.2020
Глумица у никад искренијем интервјуу открива ствари о којима је годинама ћутала! Глумица у никад искренијем интервјуу открива ствари о којима је годинама ћутала! Колико је младим и лепим глумицама тешко на почетку каријере, на… »
"Терали су ме да се скидам гола пред камерама": Исповест Лидије Вукићевић: Удварали су јој се познати момци, а овако је…

"Терали су ме да се скидам гола пред камерама": Исповест Лидије Вукићевић: Удварали су јој се познати момци, а овако је…

Блиц 12.08.2020
Глумица Лидија Вукићевић не крије да су на почетку каријере сви редитељи желели да је обнаже пред камерама. Из тог разлога је, каже, преплакала своју прву велику шансу - улогу Лилике у "Жикиној династији". - Прве сузе због посла… »

Вести дана »