Povezane vesti
"Radićemo brzo, kvalitetno i odgovorno" velike investicije: Kinezi ulažu ogroman novac u srpske puteve
Srbija danas 12.08.2020
"Od prijatelja iz Kine očekujemo prvenstveno dve stvari..." Kineska kompanija "Šandong" zainteresovana je da investira u izgradnju obilaznice sa mostom oko Novog Sada, koji je proglašen projektom od nacionalnog značaja. To je bila i tema današnjeg… »
Novi Sad sa kineskim „Šandongom“ o izgradnji novog mosta
Dnevnik 12.08.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa predstavnicima kineske kompanije „Šandong“ i sa njima razgovarao o potencijalnoj saradnji i ulaganjima u infrastrukturne projekte u gradu. - Veoma sam zadovoljan sastankom sa… »
Gradonačelnik Vučević sa kineskim "Šandongom" o izgradnji novog mosta
RTV 12.08.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa predstavnicima kineske kompanije "Šandong" i sa njima razgovarao o potencijalnoj saradnji i ulaganjima u infrastrukturne projekte u gradu. "Veoma sam zadovoljan sastankom sa… »
Vučević: Od prijatelja iz Kine očekujemo dve stvari - poštovanje rokova i visok kvalitet u radu
Kurir 12.08.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa predstavnicima kineske kompanije „Šandong“ i sa njima razgovarao o potencijalnoj saradnji i ulaganjima u infrastrukturne projekte u gradu. - Veoma sam zadovoljan sastankom sa… »
Vesti dana »

CNN: Robinson priznao ocu da je izveo atentat na Čarlija Kirka, odbija da razgovara
Euronews pre 36 minutajoš 61 povezana

Šta ovo bi na evrobasketu? Silna Turska razbila Grčku, za zlato igra sa Nemačkom!
Večernje novosti pre 16 minutajoš 33 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 5 satijoš 14 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih