Повезане вести
"Радићемо брзо, квалитетно и одговорно" велике инвестиције: Кинези улажу огроман новац у српске путеве
Србија данас 12.08.2020
"Од пријатеља из Кине очекујемо првенствено две ствари..." Кинеска компанија "Шандонг" заинтересована је да инвестира у изградњу обилазнице са мостом око Новог Сада, који је проглашен пројектом од националног значаја. То је… »
Нови Сад са кинеским „Шандонгом“ о изградњи новог моста
Дневник 12.08.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се у Градској кући са представницима кинеске компаније „Шандонг“ и са њима разговарао о потенцијалној сарадњи и улагањима у инфраструктурне пројекте у граду. - Веома сам задовољан… »
Градоначелник Вучевић са кинеским "Шандонгом" о изградњи новог моста
РТВ 12.08.2020
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се у Градској кући са представницима кинеске компаније "Шандонг" и са њима разговарао о потенцијалној сарадњи и улагањима у инфраструктурне пројекте у граду. "Веома сам… »
Вучевић: Од пријатеља из Кине очекујемо две ствари - поштовање рокова и висок квалитет у раду
Курир 12.08.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се у Градској кући са представницима кинеске компаније „Шандонг“ и са њима разговарао о потенцијалној сарадњи и улагањима у инфраструктурне пројекте у граду. - Веома сам задовољан… »
Вести дана »
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 21 минутајош 21 повезана
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
Глас Зајечара пре 6 минутајош 14 повезаних