Povezane vesti
"Radićemo brzo, kvalitetno i odgovorno" velike investicije: Kinezi ulažu ogroman novac u srpske puteve
Srbija danas 12.08.2020
"Od prijatelja iz Kine očekujemo prvenstveno dve stvari..." Kineska kompanija "Šandong" zainteresovana je da investira u izgradnju obilaznice sa mostom oko Novog Sada, koji je proglašen projektom od nacionalnog značaja. To je bila i tema današnjeg… »
Novi Sad sa kineskim „Šandongom“ o izgradnji novog mosta
Dnevnik 12.08.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa predstavnicima kineske kompanije „Šandong“ i sa njima razgovarao o potencijalnoj saradnji i ulaganjima u infrastrukturne projekte u gradu. - Veoma sam zadovoljan sastankom sa… »
Gradonačelnik Vučević sa kineskim "Šandongom" o izgradnji novog mosta
RTV 12.08.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa predstavnicima kineske kompanije "Šandong" i sa njima razgovarao o potencijalnoj saradnji i ulaganjima u infrastrukturne projekte u gradu. "Veoma sam zadovoljan sastankom sa… »
Vučević: Od prijatelja iz Kine očekujemo dve stvari - poštovanje rokova i visok kvalitet u radu
Kurir 12.08.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa predstavnicima kineske kompanije „Šandong“ i sa njima razgovarao o potencijalnoj saradnji i ulaganjima u infrastrukturne projekte u gradu. - Veoma sam zadovoljan sastankom sa… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 35 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 32 povezane
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 55 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih