Povezane vesti
"Sinovi su govorili da me mrze": Tanja u policiji tvrdila da je muž huškao decu protiv nje: "Govorio je: Sakrila je vaše…
Blic 13.08.2020
Pevačica Tanja Savić četiri meseca nije videla sinove Đorđa i Maksima, a "Blic" saznaje šta je rekla u policiji povodom toga što je muž odveo decu u Australiju. Tanja je u policijskoj stanici tvrdila da je i dok su boravili u Srbiji Dušan huškao… »
"Ovo nije prvi put da mi to radi, plašila sam se da se ne ponovi": Tanja Savić nakon prijavljivanja muža u policiji otkrila…
Blic 13.08.2020
Tanja Savić ispričala je sve o suprugu Dušanu Jovančeviću i svojoj deci, koju je on odveo u Australiju, o čemu ne prestaje da se raspreda već nedeljama. Pevačica je istakla da se dogovarala sa mužem da deca budu malo kod nje, a malo kod njega, a… »
Tanji Savić muž uzeo novac: Otkrivamo! Prijavila ga je za otmicu sinova, a od njega je doživela još jedan udarac
Blic 12.08.2020
Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Jovančević bi zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu, a sada je isplivala još jedna… »
Vesti dana »

Kijev objavio snimak – udar na ruske specijalce kod Sudže; komandant "Ahmata": Velika ofanziva, zažaliće što su došli u Kursk
RTS pre 6 minutajoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Insajder pre 41 minutajoš 25 povezanih

Pripadnici MUP priveli muškarca koji je vređao članove SNS na štandu kod Bajlonijeve pijace
Blic pre 59 minutajoš 21 povezana