Povezane vesti

"Sinovi su govorili da me mrze": Tanja u policiji tvrdila da je muž huškao decu protiv nje: "Govorio je: Sakrila je vaše…

Blic 13.08.2020
Pevačica Tanja Savić četiri meseca nije videla sinove Đorđa i Maksima, a "Blic" saznaje šta je rekla u policiji povodom toga što je muž odveo decu u Australiju. Tanja je u policijskoj stanici tvrdila da je i dok su boravili u Srbiji Dušan huškao… »

Tanja u policiji tvrdila da je Dušan huškao decu protiv nje?! Sinovi su joj govorili da je mrze, a on im je ovo pričao?

Kurir 13.08.2020
Pevačica Tanja Savić četiri meseca nije videla sinove Đorđa i Maksima, a Tanja je u policijskoj stanici tvrdila navodno da je i dok su boravili u Srbiji Dušan huškao sinove protiv nje. "On je nahuškao decu protiv mene. Govorio im je: "Eto, sakrila… »

Sinovi joj rekli da je mrze: Evo šta je Tanja Savić rekla u policiji o otmici dece

Večernje novosti 13.08.2020
PEVAČICA Tanja Savić četiri meseca nije videla sinove Đorđa i Maksima, a beogradski mediji su preneli šta je rekla u policiji povodom toga što je muž odveo decu u Australiju. Tanja je u policijskoj stanici tvrdila da je i dok su boravili u Srbiji… »

"Ovo nije prvi put da mi to radi, plašila sam se da se ne ponovi": Tanja Savić nakon prijavljivanja muža u policiji otkrila…

Blic 13.08.2020
Tanja Savić ispričala je sve o suprugu Dušanu Jovančeviću i svojoj deci, koju je on odveo u Australiju, o čemu ne prestaje da se raspreda već nedeljama. Pevačica je istakla da se dogovarala sa mužem da deca budu malo kod nje, a malo kod njega, a… »

Tanji Savić muž uzeo novac: Otkrivamo! Prijavila ga je za otmicu sinova, a od njega je doživela još jedan udarac

Blic 12.08.2020
Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Jovančević bi zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu, a sada je isplivala još jedna… »

Vesti dana »