Povezane vesti
Pupovac: Odnosi s Vučićem kakvi su potrebni
RTV 13.08.2020
BEOGRAD - Predsednik Srpske demokratske samostalne stranke (SDS S) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac izjavio je da s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima odnose kakvi su mogući i potrebni. U intervjuu za beogradski Nedeljnik, on je… »
Pupovac: Sa Vučićem imam odnose kakvi su mogući i potrebni
N1 Info 13.08.2020
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) iz Hrvatske Milorad Pupovac izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima "odnose kakvi su mogući i potrebni". "To je rezultiralo različitim oblicima pomoći srpskoj zajednici u… »
Novi magazin 13.08.2020
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) iz Hrvatske Milorad Pupovac izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima "odnose kakvi su mogući i potrebni". "To je rezultiralo različitim oblicima pomoći srpskoj zajednici u… »
Nova 13.08.2020
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) iz Hrvatske Milorad Pupovac izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima "odnose kakvi su mogući i potrebni". “To je rezultiralo različitim oblicima pomoći srpskoj zajednici u… »
Vesti dana »
22. dan rata na Bliskom istoku: Tramp dao ultimatum Iranu od 48 sati za otvaranje Ormuza, rakete pogodile izraelske gradove Dimonu i Arad
Nedeljnik pre 1 satjoš 43 povezane
Srpska pravoslavna crkva i mladi bračni parovi danas slave Mladence
RTK pre 46 minutajoš 18 povezanih
Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili Dalas, Bogdan Bogdanović nije ulazio u igru
Politika pre 32 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, evo kakvo nas vreme očekuje danas
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
Parlamentarni izbori u Sloveniji: Građani danas biraju 10. saziv Državnog zbora, ove dve stranke imaju najviše šansi za pobedu
Kurir pre 41 minutajoš 11 povezanih