Povezane vesti
Pupovac: Odnosi s Vučićem kakvi su potrebni
RTV 13.08.2020
BEOGRAD - Predsednik Srpske demokratske samostalne stranke (SDS S) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac izjavio je da s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima odnose kakvi su mogući i potrebni. U intervjuu za beogradski Nedeljnik, on je… »
Pupovac: Sa Vučićem imam odnose kakvi su mogući i potrebni
N1 Info 13.08.2020
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) iz Hrvatske Milorad Pupovac izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima "odnose kakvi su mogući i potrebni". "To je rezultiralo različitim oblicima pomoći srpskoj zajednici u… »
Novi magazin 13.08.2020
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) iz Hrvatske Milorad Pupovac izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima "odnose kakvi su mogući i potrebni". "To je rezultiralo različitim oblicima pomoći srpskoj zajednici u… »
Nova 13.08.2020
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) iz Hrvatske Milorad Pupovac izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima "odnose kakvi su mogući i potrebni". “To je rezultiralo različitim oblicima pomoći srpskoj zajednici u… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 minutjoš 56 povezanih

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 31 povezana

Tinkizijan: Hoću svoju prvu Ligu šampiona, "Cigani", vidimo se u utorak
Dnevnik pre 46 minutajoš 26 povezanih

Američki izaslanik: Putin pristao na bezbednosne garancije Ukrajini
Beta pre 46 minutajoš 126 povezanih

Stižu pljuskovi, grmljavina i grad Nevreme juriša i ka Beogradu, evo gde će sve da udari
Alo pre 1 satjoš 17 povezanih