Povezane vesti
Dragan Velikić: "Naprednjačka vlast Srbiju pretvorila u mafijaški kartel"
Pravda 13.08.2020
Ja pravo da vam kažem, ne znam ni ko su zapravo ti 'oni' što su na vlasti, jer to je jedna mešavina potpuno različitih interesa i ciljeva – neodgovornog ološa, ucenjene gomile sebičnih strašljivaca i ko zna kakvih sve još elemenata, pod zaštitničkom… »
Velikić: Naprednjačka vlast državu pretvorila u mafijaški kartel
N1 Info 13.08.2020
Pisac Dragan Velikić izjavio je da Srbija nije republika jer je naprednjačka vlast državu pretvorila u mafijaški kartel a, govoreći o sadašnjim prilikama, da smo "u poslednjim sekundama minuta do dvanaest". "Ja pravo da vam kažem, ne znam ni ko su… »
Velikić: Naprednjačka vlast je pretvorila Srbiju u mafijaški kartel
Danas 13.08.2020
Pisac Dragan Velikić izjavio je da Srbija nije republika jer je naprednjačka vlast državu pretvorila u mafijaški kartel a, govoreći o sadašnjim prilikama, da smo „u poslednjim sekundama minuta do dvanaest“. „Ja pravo da vam kažem, ne znam ni ko su… »
Velikić: Vlast je pretvorila Srbiju u mafijaški kartel
Nova 13.08.2020
Pisac Dragan Velikić izjavio je da Srbija nije republika, jer je naprednjačka vlast državu pretvorila u mafijaški kartel, a govoreći o sadašnjim prilikama, da smo "u poslednjim sekundama minuta do dvanaest". “Ja pravo da vam kažem, ne znam ni ko su… »
Vesti dana »
Vladimir Putin sa Dodikom i Minićem: Bratski odnosi Rusije i Republike Srpske
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 179 povezanih
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 4 satijoš 8 povezanih
Agencija za energetiku: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Insajder pre 5 satijoš 12 povezanih
Hitno upozorenje EPS-a za građane: Ako vam je stigao ovakav račun za struju, ne otvarajte ga!
Blic pre 4 satijoš 22 povezane