Povezane vesti
Dragan Velikić: "Naprednjačka vlast Srbiju pretvorila u mafijaški kartel"
Pravda 13.08.2020
Ja pravo da vam kažem, ne znam ni ko su zapravo ti 'oni' što su na vlasti, jer to je jedna mešavina potpuno različitih interesa i ciljeva – neodgovornog ološa, ucenjene gomile sebičnih strašljivaca i ko zna kakvih sve još elemenata, pod zaštitničkom… »
Velikić: Naprednjačka vlast državu pretvorila u mafijaški kartel
N1 Info 13.08.2020
Pisac Dragan Velikić izjavio je da Srbija nije republika jer je naprednjačka vlast državu pretvorila u mafijaški kartel a, govoreći o sadašnjim prilikama, da smo "u poslednjim sekundama minuta do dvanaest". "Ja pravo da vam kažem, ne znam ni ko su… »
Velikić: Naprednjačka vlast je pretvorila Srbiju u mafijaški kartel
Danas 13.08.2020
Pisac Dragan Velikić izjavio je da Srbija nije republika jer je naprednjačka vlast državu pretvorila u mafijaški kartel a, govoreći o sadašnjim prilikama, da smo „u poslednjim sekundama minuta do dvanaest“. „Ja pravo da vam kažem, ne znam ni ko su… »
Velikić: Vlast je pretvorila Srbiju u mafijaški kartel
Nova 13.08.2020
Pisac Dragan Velikić izjavio je da Srbija nije republika, jer je naprednjačka vlast državu pretvorila u mafijaški kartel, a govoreći o sadašnjim prilikama, da smo "u poslednjim sekundama minuta do dvanaest". “Ja pravo da vam kažem, ne znam ni ko su… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 204 povezane

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i reakcije međunarodnih zvaničnika
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 80 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 53 povezane