Повезане вести
"Ако партизановцима буде сметало, жао ми је!" Легенда о повратку из Звезде у Партизан
Мондо 13.08.2020
Игор Милановић је на новом почетку на клупи црно-белих. Игор Милановић је на новом почетку на клупи црно-белих. Игор Милановић, један од највећих ватерполиста у историји тог спорта, поново је у Партизану. После сезоне у Звезди… »
Легендарни ас преузео Партизан и добио гаранције државе: "Имао сам само један услов!"
Спортске.нет 13.08.2020
Стање у клубу је веома лоше у овом тренутку, а навијачи се надају да је долаза Милановића означио нови почетак за Партизан. Ватерполо клуб Партизан добио је велико појачање на клупи пошто је прву екипу преузео легендарни ас… »
Милановић за “Новости”: Вратио сам се у своју кућу, са Звездом пријатељски растанак
Вечерње новости 12.08.2020
СВУДА пођи, кући дођи. Тим речима је Игор Милановић (54) описао свој повратак на тренерску клупу Партизана. Након шест година и периода проведеног у Про Реку, Галатасарају и Црвеној звезди, трофејни тренер се вратио у тим са… »
Вести дана »
Никезић (ССП): Нема никакве одлуке, све је била само још једна Вућићева представа
Данас пре 20 минутајош 37 повезаних
Грађани похрлили да пријаве непокретности, стигло већ 7.000 пријава - министарка Софронијевић обишла Земун и Пошту Србије: Ако треба, отворићемо још шалтера
Курир пре 0 минутајош 95 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 2 сатајош 43 повезане
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 10 минутајош 25 повезаних