Povezane vesti
Deca poznatih u saobraćaju: Ubistva, pijanstva, čukanja
Nova 13.08.2020
Deca moćnih i poznatih javnih ličnosti u Srbiji neretko se nađu u centru pažnje zbog svog bahatog ponašanja u saobraćaju koje često za posledicu ima i brojne saobraćajne nezgode. Istina, ima među njima i onih koji su bili žrtve drugih obesnih i… »
Sin srpskog biznismena pred sudom 26.avgusta
Nova 13.08.2020
Sin novosadskog biznismena, M. S. (17), koji je optužen za izazivanje pomorske nesreće kod Budve u Crnoj Gori, u kojoj je poginula policajka Maja Šljivančanin (30), biće izveden pred sud 26. avgusta. Do tada će biti u zatovru u Spužu. Kad postane… »
Sin srpskog biznismena beži iz CG, otac žrtve preti osvetom
Nova 13.08.2020
Sin novosadskog biznismena, M. S. (17), koji je optužen za izazivanje pomorske nesreće kod Budve u Crnoj Gori, u kojoj je poginula policajka Maja Šljivančanin (30), najverovatnije će biti hitno prebačen u Srbiju jer mu porodica nastradale žene preti… »
Sin srpskog biznismena koji je ubio ženu u Budvi na slobodi
Nova 13.08.2020
Sin novosadskog biznismena, M. S. (17), koji je optužen za izazivanje pomorske nesreće kod Budve u Crnoj Gori, u kojoj je poginula policajka Maja Šljivančanin (30), biće pušten da se brani sa slobode. Kako prenosi portal Dan, kotorski Osnovni sud… »
Vesti dana »
Uživo: Kriza na Bliskom istoku - Iran gađao američke vojne ciljeve u Kuvajtu i Bahreinu, Ormuski moreuz i dalje zatvoren
Euronews pre 24 minutajoš 20 povezanih
Nevreme stiže na jug Srbije: Mogući grad i jak vetar, u Nišu do 31 stepen – evo kakvo vreme sledi narednih dana
Glas juga pre 19 minutajoš 17 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 59 minutajoš 14 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 3 satajoš 15 povezanih